POGLEDAJTE ŠTA VAM DANAS SLEDI: Ovi znakovi će biti na testu, dok OVNOVI pucaju od ENERGIJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

POGLEDAJTE ŠTA VAM DANAS SLEDI: Ovi znakovi će biti na testu, dok OVNOVI pucaju od ENERGIJE!

Emotivno ste veoma mirni jer su sve lađe u svojoj mirnoj luci. Imate dobru podršku emotivnog partnera

Objavljeno:

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Danas možete biti premoreni zbog neurednog poslovnog ritma. Potražite vreme za sebe i sačuvajte malo energije za porodicu. Mars je spreman da brzo reguje na moguće provokacije pa ste skloni sukobima i raspravama. Čuvajte grlo i disajne organe.

BIK

Svaka današnja poslovna akcija donosi ne malu rekaciju.Zato vodite raččuna šta govorite i kome se obraćate. Merite intezitet starsti prema partneru jer ne verujete u svoja osećanja. Smanjite nivo zahteva da bi dobili veću podršku. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Neki lični potencijali dovode se u pitanje zato je dobro da se pokažete kao vešt pregovarač. Vodite računa o ličnoj nadogradnji u poslu. Kada rešite unutrašnje dileme može vam krenuti u ljubavi i bez velikog truda. Zdravlje je solidno.

RAK

Danas možete dobro uraditi više stvari istovremeno. Zato ste odlično fokusirani na sve moguće i nemoguće poslovne zadatke. Želje se menjaju pa vas u jednom danu ozari nečija inteligencije a u sledećem opčini nečija praktičnost. Zdravlje dobro.

Horoskop
foto: Profimedia

LAV

Pred vama je odličan poslovni dan pa možete biti zadovoljni sobom i svojim umećem na poslu. Veoma ste efikasni. Emotivno ste veoma mirni jer su sve lađe u svojoj mirnoj luci. Imate dobru podršku emotivnog partnera. Zdravlje bez veće promene.

DEVICA

Nećete nikom ostati dužni ako vas bilo kako izazove. Grubost nije vaš manir ali neete imati drugačiju priliku. U ljubavi ste previše ozbiljni i okrenuti dnevnim zadacima. Pokušajte da olakšate dan sa čepim rečima. Zdravlje bez većih tegoba.

VAGA

Danas pitate za savet sve ljufde koje sretenete a to vam unosi još veći rebus u odlukama. Pokušajte da se oslonite na intuiciju. Vi ste kao lepak za tuđe probleme i zato ne rešavate svoje koji su veoma važni. Zdravlje je veoma solidno.

ŠKORPIJA

Danas ste u velikoj žurbi a ni sami ne znate gde to želite da stignete. Međutim kasnite na sve moguće susrete i sastanke. Nemate mogućnosti da ostvarite trenutne emotivne ideje. Zato zakažite izalazak sa prijateljima. Zdravlje bez promene.

STRELAC

Manji problemi u finasijama neće se odraziti na nesigurnost u poslu. Imate rezultate koji će vam zasigurno doneti i nagradu. U ljubavi ste na staklenim nogam jer ne želite ni sebii ni drugima da priznate kako se osećate. Zdravlje promenljivo.

JARAC

Želite da iskočite iz zone proseka a imate nedovoljno motiva da to uradite odmah. Pokušajte sa savetima nekog vama bliskog saradnika. Promenljivi ste u ljubavnoj vezi ili braku jer poslovni problemi utiču na vaše raspoloženje. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

Manje zadooljstva na poslu nije posledica inspiracije već manje ambicije. Nikako da pokrenete svoje kreativni duh u pravom smeru. Suzdržite se od rasprave sa jednim Bikom. Imate dobre namere ali sa pogrešnom osobom. Zdravlje je sasvim dobro.

RIBE

Ne vodite dovoljno dobro svoje radno vrem pa ste bukirani sa hiljadu obaveza. Odvojite bitno od nebitnog jer drugačije ne možete imati uspeha. U emotivnom i ljubavnom životu nameću se neki ljudi koji vas ne zanimaju. Zdravlje je veoma dobro.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.