Preukusno
NAJTRAŽENIJI RECEPT OVOG LETA: Zapečene BRESKVE sa sladoledom ćete "smazati" bez griže savesti
Čulo ukusa će "poludeti" zbog ove letnje kombinacije
Ovakav slatkiš morate probati. Brzo se sprema,a ukus je neverovatan.
Sastojci:
4 breskve
Puter
Med
Sladoled od vanile
Priprema:
Upalite rernu na 180oC. Breskve operite, presecite na pola i uklonite koštice.
Smestite polovine breskve na dno pleha, presečenom stranom na gore. Na svaku polovinu stavite po kockicu putera i prelijte ih medom. Ubacite u rernu i pecite dvadesetak minuta - dok breskve ne omekšaju, puter se ne otopi i med se ne karamelizuje. Poslužite toplo sa kuglom sladoleda od vanile i pečenim listićima badema. Ljubitelji cimeta ga mogu posuti preko meda, ili ga dodati nakon što breskve izvadite iz rerne.
(Espreso/Alo, Naj žena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!