OVAJ ČOVEK IMA TRBUŠNJAKE KAKVE SVET JOŠ NIJE VIDEO: Šokirali su se kada je izašao iz vode, AU BRALE (FOTO)
Čovek na plaži, Foto: Printscreen Instagram

snašao se

OVAJ ČOVEK IMA TRBUŠNJAKE KAKVE SVET JOŠ NIJE VIDEO: Šokirali su se kada je izašao iz vode, AU BRALE (FOTO)

Ovaj čovek je primer da je bez ikakvog napora moguće šetati trbušnjake i biti glavna zvezda na plaži!

Objavljeno:

Leto još uvek hvata zalet, a ukoliko vam more tek predstoji dok ste vi neraspoloženi jer niste u potpunosti zadovolni svojim telom, budite bez brige! Ovaj čovek ima genijalno rešenje za vas! Jači pol se može obradovati činjenici da je najzad moguće da ima pločice na somaku bez odlazaka u teretanu i iscrpljujućih vežbi, a evo i kako.

Na Instagramu je osvanuo snimak koji je za svega nedelju dana dobio blizu milion sviđanja i više od 13.000 komentara. Čovek sa snimka i ako je do sada bio anoniman, od sada to definitvno više neće biti.

Kada je izašao iz vode svi su gledali u njega

Na obali mora vidimo muškarca u 30. godinama kako izlazi iz vode i jedan detalj je svima privukao dodatnu pažnju, a u pitanju su njegove pločice na stomaku. Ostajemo dodatno zbunjeni kada mladić izađe iz vode budući da njegov stomak vidno naleže preko kupaćeg i tek tada shvatimo da nisu pravi trbušnjaci u pitanju, već je u pitanju dosetljiva depilatorka ili bujna mašta samog čoveka koji ponosito nosi svoje lažne trbušnjake. Oni su nastali tako što su malje na njegovom stomaku izdepilirane ili obrijane tako da daju prividni izgled pločica.

(Espreso/Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.