OVI HOROSKOPSKI ZNACI SE NIKAKO NE SLAŽU: Najgore kombinacije koje NE MOGU ZAJEDNO da funkcionišu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ne mogu zajedno

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SE NIKAKO NE SLAŽU: Najgore kombinacije koje NE MOGU ZAJEDNO da funkcionišu

Neki zvezdani znakovi imaju osobine ličnosti koje se prilično lepo slažu s drugima, a obrnuto, neki to nemaju

Objavljeno:

Otkrijte o kojim znacima je reč…

Blizanci i Blizanci

Dva puta po dve slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dve moguće situacije – doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju – nema sive zone.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Škorpija i Vodolija

Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usled različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije. Vaga i Ovan

Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno drže „glavu u oblacima“. U njihovom svetu je sve lepo i ravnoteža je ključna. Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti – vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvek u pravu, je praktično rat svetskih razmera.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Lav i Bik

Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi. Rak i Ribe

I Ribe i Rakovi su veoma osetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primenljivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Ovan i Ovan

Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova, to je uvod u kuršluš.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media