MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Spremite se za IZAZOVE, evo šta OČEKUJE svakog ZNAKA
Horoskop, Foto: Profimedia

SAZNAJTE ODMAH

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Spremite se za IZAZOVE, evo šta OČEKUJE svakog ZNAKA

Saznajte šta očekuje vaš znak zodijaka tokom sledećeg meseca

Objavljeno: 21:25h

Neke očekuju uspesi, druge gubici i velike promene. Jedno je sigurno, septembar će za većinu horoskopskih znakova biti vrlo dinamičan i izazovan mesec.

Saznajte šta očekuje vaš znak zodijaka tokom sledećeg meseca.

Ovan

U septembru se Ovnu smeši sreća na polju posla, jer sve što su mislili da ne mogu postići, uradiće. Iako će teško nalaziti jezik sa drugima kako bi ostvarili cilj, pronaći će način da ostvare zacrtano. Međutim, treba imati u vidu da cilj ne opravdava sva sredstva i da treba izbeći sukobe ako se pojave.

Važni planovi za budućnost mogli bi se ostvariti. lako i u drugoj polovini ovog meseca, Ovnovi će rešiti brojna važna pitaja. Na polju ljubavi je zatišje i emocije su na kratko uspavane. Ipak, krajem meseca ih očekuje zanimljivo poznanstvo, koje se može pretvoriti u vezu.

1 / 8 Foto: Profimedia

Bik

Strpljenje i tolerancija je ono što vam je potrebno tokom septembra. Dolazićete u razne sukobe i svađe i često ćete i vi biti inicijatori istih, ukoliko se ne potrudite da razumete druge.

Sredinom meseca moguće su velike pozitivne promene poput preseljenja, osnivanja porodice i sl. Krajem meseca Bikovi mogu imati finansijske probleme, pa nije na odmet da pripaze kako i gde troše novac.

Blizanci

Za pripadnike ovog znaka zodijaka, septembar će biti vrlo izazovan i sve zavisi od njihove samokontrole. Ukoliko je poseduju, postići će rezultate. Ne treba da odlažu ozbiljne razgovore, jer sada mogu uroditi plodom.

Horoskop
foto: Profimedia

Dobiće mnogo važnih informacija, pa će lakše preduzimati određene korake. Preuzmite inicijativu u odnosu, to će naići na oduševljenje kod vašeg partnera. Ovaj period je idealan da napustite prošlost i odlučno zakoračite u budućnost.

Rak

U ovom perodu Rakovima će biti teško da se fokusiraju na jednu stvar, jer će im okolina odvlačiti pažnju nekim zanimljivim sadržajima. Ako ste radoholik i upustite se u posao, vrlo je verovatno da ćete raditi i svoj i tuđ posao.

U drugoj dekadi meseca mogući su mali finansijski problemi i možda nije loše da se fokusirate na štednju i izbegnete kupovine ukoliko nije neophodno. Mogući su planovi sa partnerom krajem meseca o zajedničkoj budućnosti. Budite realni i nemojte davati nepotrebna obećanja. Iskrenost nema cenu.

Lav

Iako će za lavove ovo biti izazovan mesec biće i prijatan. Odluke koje budu doneli biće od velikog značaja samo je bitno da slušaju svoju intuiciju. U drugoj dekadi meseca će napokon moći da započne komunikaciju sa nekima sa kojima dugo nisu mogli da pronađu zajednički jezik.

Horoskop
foto: Profimedia

Na poslu će se suočiti sa mnogim izazovima, koje će rešiti bez ičije pomoći. A na ličnom planu nema značajnih promena, i zvezde u ljubavi vam nisu mnogo naklonjene. Međutim, ovaj mesec je idealan da radite na sebi i menjate svoj izgled. Isprobavanje novog izgleda će biti vrlo zanimljivo, a vi ćete biti zadovoljni rezultatima.

Devica

Idealno vreme za nove početke za Device je ovaj mesec. Iako će vam se činiti da ne ide sve od ruke i da ne ide glatko, slobodno preuzmite nove projekte. Najbolje je da odluke donosite sami jer uvek ima savetodavaca, a opet ćete vi imati najveću odgovornost.

U vaš život dolaze pozitivne stvari i događaji o kojima ste sanjali i koji će vas ispuniti radošću i srećom. Na odmoru i na porodičnim okupljanjima ćete uspeti da se odmorite.

Vaga

Vage će biti okupirane u ovom mesecu raznim stvarima. Astrolozi savetuju da postavite svoje ciljeve u sadašnjem trenutku. Napredovanje na poslovnom planu je za pripadnike ovog znaka moguće uz pomoć nekih starih veza i kontakata koje možete ponovo vratiti u život.

Horoskop
foto: Profimedia

Imaćete sreće na svim poljima tokom ovog meseca, međutim ukoliko planirate kupovinu neke nekretnine ili potpisujete neki papir, budite posebno oprezni.

Škorpija

Za pripadnike ovog znaka, ovo će biti idealno vreme za promenu posla. Tokom septembra će biti nekih manjih događaja, ali to ne bi trebalo da vas obeshrabri, jer često male stvari mogu pokrenuti i dovesti do velikih promena.

Tokom ovog meseca bićete u dilemi, ali želećete da znate da li je crno ili belo i želite li nešto sada ili ne želite uopšte. Odbacićete sve alternative kada odlučite i fokusirate se na jedno.

Za Škorpije je ovo pogodan period kada su u pitanju fnansije i na tom polju će im sve ići glatko. Dobre ponude, dobitci i bonusi su vrlo izvesni krajem meseca.

Strelac

Horoskop
foto: Profimedia

Iako će u ovom periodu Strelac donositi brze odluke, one će biti promišljene i uravnotežene. Početkom meseca će se dogoditi bitni događaji, a u ostatku meseca pripadnici ovog znaka uživaće u svojim plodovima i nagradama.

Posvetite se u ovom periodu voljenima i porodici. To će ojačati vaše veze, a onima kojima je potrebna pažnja, ovo će biti od velikog značaja. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću i rekreacijom, to će vas nadahuti za nove velike izazove i dostignuća.

Jarac

Astrolozi savetuju Jarčeve da tokom ovog meseca malo uspore i sačekaju i da ništa ne rade u žurbi. Nova poznanstva su na pomolu u ovom periodu i iako ta veza ne obećava u startu ljubav, ona može postati vremenom jaka i pouzdana. Za one koji su nastrojeni romantično očekuje ih period flerta i zabave.

Dobitak novca je vrlo izvestan u ovom periodu i ukoliko ga pravilno ne usmerite mogu će je i da vam promakne kroz prste.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Septembar će za Vodolije biti pun i pozitivnih i negativnih situacija. Ipak, pored svih briga koje će se javiti pred vama, u ovom mesecu ćete imati nova poznanstva i lepe prilike i šanse za promene.

Pazite šta želite. Imaćete dovoljno vremena da mislite o svemu, ali i prilike da to doživite. Krajem meseca bićete u prilici da izgladite odnose sa onima sa kojima niste imali dobru komunikaciju i kontakt u poslednje vreme.

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Ribe

Ovaj period će za Ribe biti prilično pasivan, jer neće biti inicijative sa njihove strane, već će lenjost prevladati što može doneti gubitke i stagniranje.

Sa druge strane, akcija koju preduzmu urodiće plodom. Imaćete priliku za saradnju u predstojećem periodu koja će se pokazati obećavajućom. Troškovi vas čekaju krajem meseca septembra, a oni će biti povezani neplaniranom kupovinom ili putovanjima.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.