PROGOVORILA NAJPOZNATIJA VLAŠKA VRAČARA! Tvrdi da ima REŠENJE ZA MNOGE SRBE
Baka Jovanka, Foto: Printscreen

I OVO POSTOJI

PROGOVORILA NAJPOZNATIJA VLAŠKA VRAČARA! Tvrdi da ima REŠENJE ZA MNOGE SRBE

Bavi se bajanjem i skida crnu magiju, a pristala je da otkrije u čemu je tajna uspešnog bajanja

Objavljeno:

Jovanka objašnjava kako su takvi muškarci zaključani “mrtvom vodom” ili “zmijskom vodom”, sem polne nemoći, muškarac se oseća loše, napuštaju ga i snaga i volja da se bori pa može i da umre.

Moći koje poseduju vlaške vračare uglavnom su stekle na čudne i teško razumljive načine. Jovanka Žitea se u potpunosti uklapa u taj kalup jer je svoje moći zadobila putem vila koje su joj se ukazale nakon udara groma koji je jedva preživela.

O vlaškoj magiji mnogi ne žele da pričaju, ali oni koji su pristali nisu imali da kažu ništa lepo. Sami rituali vlaške magije su veoma popularni na našim prostorima, pogotovo kod Vlaha u Istočnoj Srbiji. Sami Vlasi su godinama krili svoje “moći” jer je svaki vid bavljenja ezoterijom bio strogo zabranjen od strane crkve.

Kraljica vlaške magije koju posećuju ljudi iz svih krajeva sveta, Rusije, Rumunije, Bugarske, živi u selu Jabukovac u Istočnoj Srbiji.

Jovanka je svojevremeno za Espreso pričala o svojoj sposobnosti bajanja.

Ona je i jedina vračara koja je uspela da moć gledanja i bajanja prenese na svoje potomke, pa je tako njen sin Voja itekako upućen u materiju.

Jovanka Žitea je objasnila i kako je muškarci uglavnom posećuju zbog gubitka polne moći iliti prevedeno, impotencije.

seks
foto: Profimedia

Žene su te koje se služe crnom magijom kako bi dovele muškarca u tešku i neprijatnu situaciju. Muškarac se zaključa da ne može imati odnose ni sa jednom ženom, ili da ne može samo sa određenim ženama. Sem polne nemoći, muškarac se oseća loše, napuštaju ga i snaga i volja da se bori pa može i da umre.

Jovanka objašnjava kako su takvi muškarci zaključani “mrtvom vodom” ili “zmijskom vodom” ili se beleg onoga ko se zaključava zakopa u nečiji grob ili poturi u sanduk pokojnika.

– Ako bajam vodu i kažem nesrećnoj osobi da mora 21 dan da je pije i da prska krevet, ona ne sme ni jedan dan da se preskoči ritual, inače ništa od toga – uverava Jovanka Žitea.

Jovanka nas je podsetila i na njen čuveni recept za zavođenje sa kojim kako kaže, nema greške.

– Kada napravim “ljubavni med” koji se sastoji od malo vode, grančica bosiljka i još jednog tajnog sastojka koji ni za živu glavu ne bih odala, žena privlači muškarce na neverovatan način. Kada se ona namaže tim i izađe, to odmah vuče muškarce na nju, kao što se vuče pčela za košnicu – otkriva Jovanka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.