ZNATE LI KOM SRPSKOM PEVAČU JE DANAS ROĐENDAN?! Niko nije pogodio IZ PRVE
Foto: Printscreen

moŽEte li pogoditi?

ZNATE LI KOM SRPSKOM PEVAČU JE DANAS ROĐENDAN?! Niko nije pogodio IZ PRVE

Popularni reper retko priča o svom privatnom životu, ali pojedine informacije su kroz godine postale poznate javnost

Objavljeno: 13:05h

Ajs Nigrutin (Vladan Aksentijević) je srpski reper, poznat kao jedan od članova srpskog rep sastava Bad Copy (Bed Kopi), ali i solo radu. Rođen je 12. avgusta 1977. u Beogradu. Živi u Subotici.

Vladan Aksentijević je rođen 1977. godine u Beogradu. Osim par odgovora koje je sam Vladan dao, kao onaj u kom kaže da je junak njegovoj detinjstva Veliki Štrumf, o umetnikovom ranom detinjstvu nije mnogo poznato. Završio je osnovnu školu u blizini Pančeva, u Kotežu, gde je i živeo s porodicom. Njegove kolege ističu kako ima veliki smisao za humor. Oduvek je bio “šašav“ i drugačiji od drugih. Pored smisla za humor imao je veliku buntovničku crtu.

1 / 3 Foto: printscreen/facebook/AjsNigritun

Popularni reper retko priča o svom privatnom životu, ali pojedine informacije su kroz godine postale poznate javnosti. Vladanov otac je sa Dorćola, a majka sa Bežijanske Kose. Ima mlađu sestru koja se zove Maja sa kojom ima dobar bratski odnos, iako ne odobrava to što sluša turbo folk i odlazi na splavove. Bio je mnogo vezan za svoju baku Milenu iz Šumadije, ratnog heroja Drugog svetskog rata koja je umrla u devedesetoj godini. Poseban odnos ima sa prethodno pomenutom tetkom Olgom, koja je patila od hroničnih migrena, pa joj je pisao pesme o glavobolji. Kao što je prethodno rečeno, Vladan je strastveni obožavalac piva i oštro se protivi cigaretama. Izjavio je da ne razume zašto bi neko kupovao kutiju sa rakom u njoj. Ipak, redovno konzumira marihuanu koju smatra lekovitom biljkom. Takođe, pričao je kako je godinu dana bio kladioničar i izjavio da ako si od kad ustaneš dok ne zaspiš u kladionici, u računicama, tiketima, statistikama – onda nisi zaposlen. Domaći mediji su u aprilu 2015. godine preneli vest da su Ajs Nigrutin i njegova devojka Juliška postali roditelji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.