OTKRIVENO DA JE SRPSKA VODITELJKA BILA U BRAKU SA MARKOM ŽIVIĆEM: Istina će vas oboriti na pod! (FOTO)
Marko Živić, Foto: DRAGAN KADIĆ

KO BI REKAO

OTKRIVENO DA JE SRPSKA VODITELJKA BILA U BRAKU SA MARKOM ŽIVIĆEM: Istina će vas oboriti na pod! (FOTO)

Ko bi rekao da su njih dvoje bili nekada u braku

Objavljeno: 12:57h

Glumac Marko Živić preminuo je od posledica korona virusa u oktobru 2021. godine.

Rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Diplomirao je 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Radeta Markovića. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član BDP-a, igrao je i na drugim beogradskim scenama.

On je retko govorio o svom privatnom životu, ali je javnosti donekle upoznata sa činjenicom da je prva Markova surpuga, od koje se razveo pre nekoliko godina, danas uspešna voditeljka Nataša Pavlović.

Iako mnogi ne znaju, njih dvoje su ostali u sjajnim odnosima da su skoro stalno bili u kontaktu.

Marko Živić
foto: Youtube/printskreen

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - iskren je bio Marko koji je svojim stavom dao do znanja mnogima, da ukoliko je ljubav u odnosu nestala, poštovanje i ljudskost treba uvek da postoje.

Nataša Pavlović
foto: Instagram

Jednom prilikom je rekao da je zadovoljan svojim trenutnim emotivnim životom, ali ne krije da često pusti poneku suzu. Po tome se, smatrao je, razlikuje od većine muškaraca.

Nataša je posle smrti Marka bila u velikoj žalosti i nije mogla da preboli to što ga više nema, pre svega što su pored emotivne veze bili u prijateljskoj koja je opstala i posle razvoda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.