POLAZAK U ŠKOLU: Ovo će buduće PRVAKE i sve školarce najviše obradovati!
Set flomastera i edukativna kutija, Foto: Promo

promo

POLAZAK U ŠKOLU: Ovo će buduće PRVAKE i sve školarce najviše obradovati!

Ova drvena kutija je tako vesela, šarena, da će odmah privući pažnju mališana i fokusirati ih na računske operacije, a zapravo neće ni shvatiti da uče, misliće da se samo igraju

Objavljeno:

Bliži se taj veliki dan kada će vaše maleno čedo krenuti u školu. Sveske i knjige su verovatno već spremne, ali da li ste razmišljali o tome da im je potrebno nešto 2 u 1, nešto što će im biti i koristiti kao prvacima, a što će ih i zabavljati? Zapravo, učenje i igra u jednom. Imamo nekoliko ideja kako da povežete ta dva!

Edukativna matematička kutija (1.490 din)

Pokažite klincima da matematika nije bauk. Neka vide da ona nije samo korisna, već da može da bude i vrlo zabavna. Ova drvena kutija je tako vesela, šarena, da će odmah privući pažnju mališana i fokusirati ih na računske operacije, a zapravo neće ni shvatiti da uče, misliće da se samo igraju.

Na tabli na kojoj vežbaju matematiku se nalazi i satić-pužić: veseli sat u obliku puža na kome će deca samostalno moći da pomeraju kazaljke i tako lakše nauče da gledaju u sat.

I dok sa jedne strane table postoje polja u koja se ubacuju brojevi i znaci za računske operacije, sa druge strane se nalazi crna tabla po kojoj deca mogu da pišu i crtaju. U kompletu se dobijaju krede, pa će mališani na tabli moći samostalno ili u društvu da vežbaju brojeve, slova ili da crtaju.

A u pakovanju dolaze i štapići za računanje u veselim bojama. Oni će deci dodatno pomoći da nauče matematiku.

Gde ova kutija može da se kupi? Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Set flomastera i edukativna kutija
foto: Promo

Set boja od 150 delova (1.990 din)

Znate li koja je jedna od omiljenih dečijih aktivnosti? Tako je, da crtaju! Crtanje i slikanje su sjajne stvari za decu, jer oni ne samo da se tako zabavljaju već i:

  1. Rade na finoj motorici
  2. Razvijaju kreativnost
  3. Izražavaju svoje emocije

Zato boja nikada dosta! Zato je ovo koferče koje objedinjuje sve vrste boja fenomenalna stvar! Poslužiće im i za školu, a i za rad kod kuće. Pored toga što ima čak 150 delova, sve je tako lepo fino spakovano u praktično koferče sa ručkom, pa sve boje lako mogu da se ponesu gde god dete poželi da ih ponese.

Gde se može poručiti ovaj komplet boja? Ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Set flomastera i edukativna kutija
foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.