"UZIMAM BANANICE": Potpuno razotkrivena Seka Aleksić, O OVOME SVI BRUJE
Foto: Printscreen Instagram

poslušajte

"UZIMAM BANANICE": Potpuno razotkrivena Seka Aleksić, O OVOME SVI BRUJE

Pevačica je poznata po oscilacijama u kilaži, a ukoliko ste se pitali kojom dijetom ona dovodi liniju u željenu formu, evo odgovora!

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić imala je velikih oscilacija u kilaži i zato su se mnogi pitali koja je tajna njene dijete i na čemu se ona zasniva. Ona je najzad nedavno dala odgovor na pitanja kako izgleda njen režim ishrane kada hoće da smrša, a evo i šta je popularna pevačica odgovorila.

- Ja ne držim neku određenu dijetu, ili ne jedem ili jedem. Inače nisam neko ko podnosi naređenja bilo koje vrste i kod mene to ne prolazi, a takva sam i inače u životu. Kada primetim da više ne mogu preko stomaka da se savijem da vežem pertlu ili stavim šnalu na sandalu onda kažem sebi da je dosta i prestanem da jedem -

- Kod mene je zaista uspeh ako sam pojela 3, a ne 10 krem bananica, koje obožavam i to je to. Ja pre neću pojesti ceo jedan zdrav obrok, da bih mogla da pojedem tu jednu krem bananicu, zato što ih obožavam. Kad presečem, onda prosto prestanem da jedem. Taj metod je kod mene uvek dao rezultate, ne kažem da će i kod drugih, ali to je nešto šta ja praktikujem -

Seka je to izjavila dok je sedela u zatvrenom prostoru sa bazenom, a na sebi je imala crnu rolku i helanke, dok je preko rolke imala zlatan korset. Šminka je bila kompletna, a fanovi su ovu njenu izjavu jedva dočekali.

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen/MuzikaJukebox ArminBosanac

- Dokaz da je moja najdraža pevačica bolja od vaših najdražih -

- Ali kada je rekla: ”Nemoj mi samo ništa oduzimati što volim” -

- Živele krem bananice i mi bucke zajedno sa njima -

- Bravo! Tako treba živeti. Svako da nađe balans koji njemu odgovara -

- To, kraljice! -

- Živela kraljica! -

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.