ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Ovo su NAJOPASNIJI DATUMI u AVGUSTU, crno vam se piše
Horoskop, Foto: Profimedia

zvezde

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Ovo su NAJOPASNIJI DATUMI u AVGUSTU, crno vam se piše

Tada morate da vodite računa i da nastojite da izbegnete konfrontacije i sukobe

Objavljeno:

Astrolozi navode da će tokom avgusta četiri dana biti izrazito nepovoljna za sve horoskopske znakove.

Tada morate da vodite računa i da nastojite da izbegnete konfrontacije i sukobe.

1 / 4 Foto: Profimedia

1. avgust – konjunkcija Marsa i Urana

Ovog dana Mars i Uran će biti u napetom i nepovoljnom aspektu koji će istaći sve njihove najgore strane. Ovaj dan ispuniće problemi, preokreti, transformacije i nezgode, najviše izazvane uticajem Urana. Mars će doliti ulje na vatru tako što će nas učiniti impulsivnijim. Nemojte preterano reagovati na ono što se dešava oko vas. Da bi se situacija stabilizovala, jedino što možete da uradite jeste da ostanete mirni.

Horoskop
foto: Profimedia

11. avgust – Venera ulazi u Lava

Ova tranzicija će biti veoma nepovoljna za sve horoskopske znake. Najviše problema biće na sam dan prelaza 11. avgusta. Tog dana mnogi će biti sebični, dominantni, arogantni i čak beskrupulozni. Venera će otežati sklapanje novih poznanstava. Pazite na svoje reči, kako ne biste nekog uvredili. Isto tako, povedite računa i o svojim mislima. Svaki negativ će biti umnožen pod uticajem negativnog elementa vatre u Veneri.

Horoskop
foto: Profimedia

12. avgust – Supermesec u Vodoliji

Pun Mesec u Vodoliji ne predstavlja veliku opasnost, ali zbog najbližeg približavanja Zemlji situacija će se promeniti nagore. Na ovaj dan je bolje uraditi sve bitne stvari koje se ne mogu ostaviti za kasnije, a ono što može da čeka ostavite za neki drugi dan. Astrolozi ne preporučuju rizikovanje niti gubljenje vremena na nepotrebne stvari.

20. avgust – Mars ulazi u Blizance

Ovaj dan će biti negativan za većinu ljudi. Najveća opasnost od tranzita ove planete je za one koji se bave intelektualnim radom jer on zahteva veliku koncentraciju, a Mars će ih lišiti toga. Vodite računa, možete praviti greške koje mogu mnogo da vas koštaju.

(Espreso / Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.