HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE KAKAV DO SAD NISTE JELI: 1 SPECIFIČAN SOS morate da napravite UZ NJEGA (RECEPT)
Krompir, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

IDEALNO

HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE KAKAV DO SAD NISTE JELI: 1 SPECIFIČAN SOS morate da napravite UZ NJEGA (RECEPT)

Priprema je veoma jednostavna, a ukus će vas oduševiti

Objavljeno:

Spremite ukusne krompiriće za večeru, a možete ih poslužiti uz sos od belog luka

Priprema je veoma jednostavna, a ukus će vas oduševiti.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Sastojci:

6 krompira pola kašičice bibera pola kašičice soli 1 kašičica origana 1 kašičica crvene mlevene paprike 1 kašičica belog luka u prahu

Krompir
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

100 ml maslinovog ulja 100 g prezli 100 g parmezana

Sastojci za sos od belog luka:

Krompir
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

2 kašike jogurta 1 kašičica majoneza 3 čena belog luka peršun so po ukusu

Priprema:

Krompir
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Krompir isecite na velike kriške i stavite u dublju posudu. U činiji pomešajte maslinovo ulje sa solju, biberom, crvenom paprikom, belim lukom u prahu i origanom. Dobro promešajte i sipajte preko krompira. Začine sa maslinovim uljem dobro utrljajte u krompir. Potom ih pospite prezlama i parmezanom. Ređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C 40 minuta.

Pripremite sos od belog luka tako što ćete pomešati jogurt sa majonezom, belim lukom (izgnječenim) i peršunom.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.