EVO KOLIKO GODINA IMA MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Pašćete u nesvest - I MI SMO! (FOTO)
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

za nepoverovati

EVO KOLIKO GODINA IMA MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Pašćete u nesvest - I MI SMO! (FOTO)

Ni slutili nismo da je brojka ovolika

Objavljeno:

Milić Vukašinović je srpski muzičar. Ima brata i sestru. Rođen je sa kolitisom zbog čega je svima bio mezimac. Često su se selili jer je otac bio major Udbe koji je premešten u Peć gde je radio kao sudija. Kada je Milić imao 12 godina, otišli su u Sarajevo gde je započeo muzičku karijeru. 1963. godine je osnovao svoj prvi bend „Plavi dijamanti“, a 1965. godine je profesionalno svirao bubnjeve u bendu „Čičci“. Sam je naučio da svira bubnjeve, a podjednako dobro se snalazi i sa gitarom.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Na estradi je i dalje aktuelan, ali ne zbog svojih pesama, već zbog učešća u rijaliti programima „Veliki brat VIP“ i „Farma“. Na imanje u Lisovićima je otišao sa sadašnjom partnerkom. Što se privatnog života tiče, još u mladosti se susreo sa alkoholom, drogom i mnogim drugim porocima koji prate rokenrol. Tvrdi da je prvi seksualni odnos imao sa prostitutkom u parku kada je imao 12 godina. Škola ga nikada nije preterano interesovala pa je iz gimnazije izbačen, a srednju ugostiteljsku školu u Bihaću je završio preko veze da bi mogao da otvori kafić.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Tada je upoznao svoju prvu ljubav, Veru, kojoj je kupio verenički prsten posle dva dana zabavljanja. Rođen je 9. marta 1950. godine u Beogradu i ima tačno 72 godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.