IZAŠLA PRAVA ISTINA O IRINI VUKOTIĆ: Nećete verovati odakle potiče
IRINA VUKOTIĆ, Foto: Printscreen Pink

ŠOKIRAĆETE SE

IZAŠLA PRAVA ISTINA O IRINI VUKOTIĆ: Nećete verovati odakle potiče

Žika i ona su savršen voditeljski par

Objavljeno: 12:55h

Voditeljka TV Pink Irina Vukotić je osnovnu školu i gimnaziju završila u Užicu, još u školskim danima je počela da radi na radiju, bila član Narodnog pozorišta iz Užica, trenirala odbojku i folklor.

Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju Dodatno ubrzanje kao i kulturno-informativni program Mozaik.

1 / 11 Foto: RTV Pink printscreen

Pre gašenja kanala, prelazi u producentsku kuću Emotion gde je vodila Sve za ljubav. Godine 2006. počinje da vodi emisije koje su prikazivane u sklopu Velikog brata, na kojima radi i kao urednik sve do 2011. kada napušta Emotion i prelazi na Prvu srpsku televiziju gde počinje da vodi emisiju Žene. Od oktobra 2014. godine vodi jutarnji program.

Godine 2016. prelazi na Hepi televiziji gde je vodila "Dobro jutro, Srbijo" sa Milomirom Marićem. 2018. godine je napustila Hepi i prešla na Pink gde vodi Novo jutro sa Živoradom Žikom Nikolićem.

Bila je udata za Savu Radovića voditelja i bivšeg učesnika Velikog Brata, sa kojim ima ćerku Iskru. Tada je bila poznata kao Irina Radović. Pet godina posle razvoda vratila je svoje devojačko prezime Vukotić.

Irina je rođena u Gornjem Milanovcu 2. maja 1976. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.