PREUKUSNO
DODAJTE OVAJ ZAČIN U KAJGANU I DOBIĆETE NAJBOLJI DORUČAK: Domaćice ga REDOVNO KORISTE, ništa JAČE niste JELI
Nije dovoljno samo da je ispržite, jedan začin pravi veliku razliku
Samo ovako ćete ubuduće praviti kajganu
Nije dovoljno samo da je ispržite, jedan začin pravi veliku razliku.
Reč je o origanu.
Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban ukus.
Priprema:
Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju.
Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete dodati i malo šunke ili slanine.
Dodajte malo origana, a po ukusu i kima.
Sve dobro umutite i ispecite, a kada je gotovo stavite kajganu na ubrus da bi se pokupio višak ulja.
Dobićete najbolju kajganu na celom svetu.
Jedite je uz paradajz.
(Espreso / Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!