OVO JELO OD PEČURAKA JOŠ NISTE PROBALI: Poput PAŠTETE je, spremićete ga dok trepnete! (RECEPT)
Pečurke, Foto: Profimedia

SJAJAN JE

OVO JELO OD PEČURAKA JOŠ NISTE PROBALI: Poput PAŠTETE je, spremićete ga dok trepnete! (RECEPT)

Ovaj zdrav domaći namaz je idealan za doručak i večeru, a možete ga mazati na integralni hleb, tost, dvopek ili na pirinčane galete

Objavljeno:

Tokom vrelih letnjih dana većina nas ne voli da provodi previše vremena uz šporet. Razni namazi su idealni posebno za doručak i večeru. Brzo i jednostavno se prave, a mogu da se kombinuju na različite načine.

Donismo vam fantastičan domaći namaz od pečuraka koji će oduševiti vaše ukućane. Osim što je zdrav i lako se priprema nije ni skup a za pripremu će vam trebati bukvalno najviše 20 minuta.

Sastojci:

500 g šampinjona

400 ml pavlake

glavica crnog luka

2 čena belog luka

50 g parmezana

50 g maslaca

maslinovo ulje

Priprema:

Sitno iseckajte crni luk i pržite ga na malo maslinovog ulja. Kad omekša, dodajte sitno seckani beli luk koji treba samo da pusti aromu, a potom sipajte pečurke koje ste isekli na listiće. Nastavite sa prženjem dok voda od pečuraka ne ispari. Zatim ostavite sve da se malo ohladi kako biste mogli ovu smesu da sameljete u multipraktiku. Kad je smesa postala kompaktna, dodajte maslac i sve lagano promešajte. Namaz prebacite u činiju i pomešajte sa pavlakom i parmezanom. Obavezno dobro ohladite namaz pre služenja. Ovaj fantastični namaz od pečuraka može mazati na integralni hleb, tost, dvopek ili na pirinčane galete.

Prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.