DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUL: Blizanci traže pažnju, Škorpijama treba odmor!
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUL: Blizanci traže pažnju, Škorpijama treba odmor!

Astrolog Ana Rakić predviđa kom znaku će biti naklonjene zvezde danas

Objavljeno:

Ovan

Ljubav: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju. Posao: Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Zdravlje: Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Bik

Ljubav: Avantura može da Vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Posao: Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa jednom osobom. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili hobi.

Blizanci

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Rak

Ljubav:Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Zdrava hrana
foto: Profimedia

Lav

Ljubav: Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Posao: Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Posao: Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. Zdravlje: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao dobra relaksacija.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Posao: Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika Vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novi poslovni sukob. Zdravlje: Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Posao
foto: Reuter/Profimedia

Strelac

Ljubav: Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Posao: Ne dobijate odgovore koje očekujete, prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Zdravlje: Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

Jarac

Ljubav: Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Zdravlje: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Postoji osoba koja u Vama pokreće snažne emocije, usmerite misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu. Posao: Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od loših uticaja. Zdravlje: Radost srca deluje lekovito u svakom pogledu.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Par
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.