VELIKI NOVČANI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA: Rakovi upadaju u PROBLEME, Lavovi vraćaju DUGOVE
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

VELIKI NOVČANI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA: Rakovi upadaju u PROBLEME, Lavovi vraćaju DUGOVE

Saznajte kakve vam novčane prilike donosi ova nedelja

Objavljeno:

Po astrolozima ova nedelja će itekako biti povoljna za mnoge znakove. Venera će preći u znak Raka, a u utorak Merkur ulazi u Lava, koji je odgovoran za našu inteligenciju i motivaciju.

Pozitivan ishod svih situacija, sledi u sredu, zbog suprotnosti između Sunca i Plutona.

Pokažite inicijativu, to može da bude vaš najbolji prijatelj u procesu postizanja ciljeva. Evo šta nedeljni horoskop od 18. do 24. jula donosi vašem znaku na polju finansija:

Ovan

Oslobodite se navika koje vas sprečavaju da se obogatite. Ovo će generalno biti dobra i produktivna nedelja za vas. Ideje i planovi na kojima radite u poslednje vreme dobiće svoj finalni oblik. Astrolozi savetuju da najvažnije stvari uradite početkom nedelje, a kupovinu ostavite za kraj.

Bik

Što pre shvatite kako treba da poboljšate svoju situaciju, pre ćete videti nove finansijske mogućnosti koje vam Univerzum šalje. Iako tokom ove nedelje ne morate preterano da se ograničavate kada je kupovina u pitanju, ne treba zaboraviti na pažljiv odnos prema novcu. Napravite dobar plan tako da vam ostane sredstava za lično zadovoljstvo.

1 / 6 Foto: Profimedia

Blizanci

Uz pozitivne tranzite Venere i Merkura, započećete novu etapu u svom finansijskom životu. Astrolozi savetuju da nikome ne zavidite, da ne gledate koliko drugi zarađuju i da se ne zadužujete. Velike su šanse da ove nedelje dobijete nove ideje i izvore prihoda.

Rak

Može doći do određenih finansijskih problema, ali tek na kraju nedelje. Finansijski tokovi u bliskoj budućnosti mogu postati mnogo moćniji zbog uticaja Merkura. Pojačajte svoju produktivnost, iskoristite svoje šanse! Ipak, povedite računa o trošenju novca inače se sredstva mogu neočekivano izgubiti. U ovom periodu nije na odmet da žrtvujete lični komfor zarad višeg finansijskog cilja.

Lav

Položaj planeta imaće pozitivan uticaj na stvari vezane za novac, nekretnine i poslovnu komunikaciju, ali, da biste iskoristili svoje šanse, morate da se rešite svojih starih obaveza. Dobro bi bilo da vratite dugove ako imate i završite ranije započete projekte. Budite strpljivi i fokusirani!

Devica

Vaši prihodi tokom ovog perioda zavisiće od toga koliko ste fleksibilni i harizmatični. Ako uspete da ostavite povoljan utisak, ili napravite kompromis, to će doneti materijalni dobitak. Vaša karijera je ove nedelje pod pojačanom pažnjom planeta- ako tražite novi posao, promovišete projekte ili radite na nečem velikom, onda vas čeka veliki uspeh!

Vaga

Ponašanje planeta je obeleženo povećanom aktivnošću, stoga vam astrolozi savetuju da završite sve važne stvari kako biste mogli da započnete nove. Obuzdajte rasipništvo, to će samo negativno da utiče na vaš budžet ove nedelje. Vodite računa da ne propustite šansu da upoznate jednu veoma uticajnu osobu koja vam mnogo može pomoći u karijeri.

Škorpija

Sredinom jula za vas se razvija povoljna finansijska situacija. Podrška će dolaziti sa Venere, koja će biti pojačana zahaljujući Raku u čijem je sazvežđu. Planete će vam doneti mnogo dobrih mogućnosti za karijeru i novac. Ako planirate veće kupovine ili ulaganja početak nedelje je savršeno vreme za to.

Strelac

Počevši već od ponedeljka, treba da glasno promovišete svoje ideje i da se ne plašite da radite više i marljivije. Promišljeni koraci sigurno će na kraju dati odličan rezultat o kome sanjate. Čuvajte se energetskih vampira iz vašeg bliskog okruženja, oni vam u potpunosti mogu isisati pozitivnu energiju, neophodnu za rad i postizanje dobrih rezultata.

Jarac

Ove nedelje planete će vam pomoći da iza sebe ostavite neizvesnost i peh, da popravite svoju finansijsku situaciju. Moguće je da ćete u narednom periodu biti malo impulsivniji. Pazite se nepotrebnih sukoba, naročito sa pretpostavljenima ili s klijentima. Ukoliko do njih dođe, to može vrlo negativno da utiče na vaše poslovanje, samim tim i na materijalno blagostanje.

Vodolija

Tokom ove nedelje obratite pažnju na svoje prednosti. Prelazak Venere u sazvežđe Raka i tranzit Merkura otvoriće novo finansijsko poglavlje u vašem životu. Astrolozi vam savetuju da odmah krenete u akciju, bez mnogo okolišanja. Čekaju vas velike promene u finansijama i karijeri, zgrabite svoje šanse odmah!

Ribe

Sada možete da započnete složene projekte, preuzmete odgovornost, promenite poziciju, trošite novac na ono što želite... Tokom ove nedelje biće i mnogo prepreka, ali Ribe će se nositi sa njima. Astrolozi vam savetuju da unapred razvijete rezervni plan u slučaju da glavni ne uspe. Ovo je sjajan period za poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.