HOROSKOP ZA 18. JUL: Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled, Bikovi sledi vam uspeh na poslu!
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

HOROSKOP ZA 18. JUL: Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled, Bikovi sledi vam uspeh na poslu!

Ako je bilo ljubomore ili nesuglasica, sada ćete to uspešno prevazići zajedničkim naporima.

Objavljeno: 10:18h

Budite vedri i nasmejani na samom početku ove nedelje, jer tako će te brže i jednostavnije ostvariti sve svoje planove koje ste naumili da završite baš ovog ponedeljka.

Ovan

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju finansija, ukazuje na konačnu stabilizaciju vašeg finansijskog plana. To će vam doneti efikasnost i natprosečne rezultate na poslu.

Ljubav: Ako je bilo ljubomore ili nesuglasica, sada ćete to uspešno prevazići zajedničkim naporima. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled sa jednom Vodolijom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Bik

Posao: Povoljni aspekti u vašem znaku donose vam bitna dešavanja na poslovnom planu. Ovaj period obeležiće brojni sastanci i odlična prilika da u značajnoj meri unapredite svoje finansije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom se popravlja. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom, i to preko prijatelja.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Blizanci

Posao: Povoljni aspekti doneće vam širi uvid u poslovnu situaciju i šta je to što zaista želite da radite. Sadašnji aspekti vam donose duboke uvide i neverovatnu inspiraciju.

Ljubav: Ovaj period obeležiće unapređenje kvaliteta vaše komunikacije s partnerom. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Bikom.

Zdravlje: Glavobolja koja lako može preći u migrenu, ukoliko je zanemarite.

Glavobolja, Migrena, Žena, Bol, Stres
foto: Profimedia

Rak

Posao: U okviru vaše komunikacije sa saradnicima, ovaj period će vam doneti nastavak saradnje koja je iz nekog razloga ranije bila prekinuta.

U ovom periodu možete odlučiti da započnete novu saradnju.

Ljubav: Pred vama je period stabilizacije u komunikaciji sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje početak nove veze sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Povoljan aspekt doneće vam rešenje nekog ranijeg problematičnog odnosa na poslu, kao i rešenje neke nesuglasice koja je postojala zbog nedostatka nekog dokaza.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratku krizu poverenja. Pa ipak, sve što je bilo tajno i maglovito, sada iščezava.

Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Vodolijom.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Povoljni aspekti u vašem polju inostranstva i obrazovanja, ukazuju na uspeh u saradnji s inostranstvom i profesionalnom usavršavanju.

Ljubav: Vaše novo poznanstvo sa osobom koja živi daleko od vas ili ima posao koji podrazumeva česta putovanja uskoro bi trebalo da se stabilizuje. Device koje su u vezi uspešno će prevazići krizu poverenja.

Zdravlje: Disbalans hormona.

Vaga

Posao: Povoljni aspekti doneće vam podršku uticajne osobe u vašim nastojanjima, kao i to da će neka nejasna, problematična situacija na poslu biti rešena u vašu korist.

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz period krize poverenja. Međutim, to svedoči o višku emocija i nesigurnosti vašeg partnera. Zato je neophodno da razgovorom s partnerom odagnate sve njegove sumnje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Povoljni aspekti doneće vam bolju organizovanost, ali i podršku nekih uticajnih osoba, koje vam mogu pomoći da pređete na bolje i plaćenije radno mesto.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu upoznati veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Ovaj period vam donosi složeniju ljubavnu scenu, pa se pored trenutne simpatije može pojaviti osoba iz vaše prošlosti.

Zdravlje: Izbacite slatkiše.

Slatkiši
foto: Dragana Udovičić

Strelac

Posao: Povoljni aspekti unaprediće vašu poslovnu komunikaciju i ubrzati vašu saradnju s inostranstvom. Veliki broj planeta pruža vam podršku da ostvarite prosperitet.

Ljubav: Period u kojem ćete se povremeno osećati neshvaćenim od strane partnera i ukućana, ali to će kratko trajati. S partnerom ćete imati otvoren i konstruktivan razgovor i rešiti sve otvorenošću.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Jarac

Posao: Povoljni aspekti doneće vam uspeh u polju kreativnosti.Budući da se ovo polje odnosi i na oblast prosvete, Jarčevi koji se time bave, ostvariće odlične rezultate.

Ljubav: Ovaj period je povoljan i u okviru vašeg odnosa sa partnerom, jer podržavate i verujete jedno u drugo. To razumevanje doneće vam prelazak na viši nivo komunikacije i kvalitetnije zajedništvo.

Zdravlje: Unosite više vode.

Vodolija

Posao: Povoljan aspekt doneće vam definisaniji odnos s poslovnim saradnicima i nadređenima, kao i značajnu podršku jednog od njih.

Vaše autentične ideje upravo u ovom periodu mogu da naiđu na podršku uticajnih osoba.

Ljubav: Slobodne Vodolije konačno mogu da upoznaju osobu koja će zaokupiti njihovo interesovanje. Vodolije koje su u vezi očekuje lep i harmoničan period.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Povoljan aspekt stavlja akcenat na visok stepen vaše efikasnosti u okviru poslovnih pregovora. Uspostavićete novu saradnju, koja vam može doneti finansijski uspeh na dugoročnom nivou.

Ljubav: Period je povoljan za odnos sa partnerom u tom smislu da prevaziđete ranije probleme. Ukoliko to jednim otvorenim razgovorom ne učinite, stvari bi mogle krenuti po zlu.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.