PRIPREMITE SE ZA PRAVI BUM NA NEBU 18. JULA: Evo ko će ga NAJVIŠE OSETITI, stiglo upozorenje
Ilustracija, Foto: Profimedia

aspekat

PRIPREMITE SE ZA PRAVI BUM NA NEBU 18. JULA: Evo ko će ga NAJVIŠE OSETITI, stiglo upozorenje

Ovo sve navedeno će uticati na mnoge, ali vodeni znaci će najviše osetiti benefite ovog aspekta: Rakovi, Ribe i Škorpije

Objavljeno:

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje jedan divan astrološki aspekt koji će naročito biti povoljan za vodene znakove.

Sunce će iz znaka Riba praviti lep aspekt ka Neptunu. Probudiće u nama najdublja osećanja, kao i želju da otkrijemo sve naše talente. Doći će do prepuštanja mašti. Raspoloženje će biti lepo. Mnogi će provoditi divne trenutke sa svojom porodicom i uživati u lepim trenucima.

Sada je vreme kada se otvaraju putevi ka duhovnosti i romantičnim osećanjima. Svi koji planirate putovanje, uživaćete u svakom trenutku.

Sunce kao vladar petog polja dece, sporta, izlazaka i lepih trenutaka je u porodičnom znaku pa iskoristite to. Istog dana Sunce će napraviti konjukciju sa Merkurom, tako da će ova planeta sve gorenavedeno "potvrditi, podebljati".

Dobro je za sređivanje papirologije ili neka rešavanja vezana za dom i nekretnine. Ulepšajte vaš dom i sebi priuštite lepe trenutke sa voljenima. Jedno smirenje i harmonija je na pomolu. Samo blagi oprez od preteranog trošenja novca. Srećno!

1 / 4 Foto: Profimedia

Ovo sve navedeno će uticati na mnoge, ali vodeni znaci će najviše osetiti benefite ovog aspekta: Rakovi, Ribe i Škorpije, uživajte!

Bonus video:

02:27

ČUVENOG PEVAČA IZNABADALI PESNICAMA! Muvao devojku ozloglašenog kriminalca, pa zamalo da ZAVRŠI U SAVI! Jeziva ispovest na Kurir TV

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.