OVO SU NAJVEĆE ZLICE ZODIJAKA: Suzu bi vam iz OKA ukrali, pazite se!
Đavo, Foto: Profimedia

najopasniji su

OVO SU NAJVEĆE ZLICE ZODIJAKA: Suzu bi vam iz OKA ukrali, pazite se!

Ko ne bira sredstva da bi se osvetio, a ko će radije drugome prepustiti da obavi taj posao umesto njega?

Objavljeno:

Prema astrologiji, svaki znak Zodijaka karakterišu i pozitivne i negativne osobine. Ali, da li je jedan horoskopski znak zaista opasniji po okolinu od drugih?

Mnogo toga, naravno, zavisi od karaktera i okolnosti, ali ipak postoje znaci koji su spremni da potroše mnogo energije i mentalnog angažovanja da bi se osvetili drugima kad procene da su im "na meti" ili kada se uvere u to.

Na osnovu tipičnih osobina ličnosti i statističkih podataka, astrolozi su formirali listu najopasnijih znakova Zodijaka.

1 / 7 Foto: Profimedia

1. Jarac

Iako su vredni, marljivi i pronicljivi, Jarčevi su takođe skloni da drugima zagorčaju život i da u tome “idu do kraja”. Kad im neko “stane na žulj” Jarčevi će se distancirati, ali ako se nemila epizoda ponovi i shvate da su “na meti” - bežite koliko vas noge nose!

Bez trunke sažaljenja, veoma uporno i hladnokrvno, Jarac će dati sve da vas zaustavi u nameri da mu upropastite život.

2. Lav

“Kralj Sunca” spreman je da poklekne pred euforijom i da drugima “zaprži čorbu” samo da bi se o njemu pričalo kao o nekome s kim se nije šaliti. Njegova osveta uvek liči na filmski scenario, jer jedino tako Lav može da oporavi povređeni ego i da ujedno poradi na svojoj popularnosti. Kod Lava je sve teatralno, pa i “pokazivanje zuba”.

3. Škorpija

Ovaj vodeni znak “bije glas” da je osvetoljubiv, ljubomoran, a neretko i sadistički nastrojen. Škorpije vole da ugnjetavaju druge onda kada “ne igraju kako one sviraju”, ali isto tako su spremne i da manipulišu drugim ljudima koji će umesto njih “obaviti prljavi posao”. Scenario će, naravno, smisliti same, gađajući vas u najbolniju tačku.

4. Strelac

Uprkos tome što je duhovni znak, Strelac ume da bude prilično brutalan, ali samo onda kad proceni da je u ozbiljnoj opasnosti. Tad se neće libiti da ruši sve pred sobom i da ne razmišlja o posledicama.

5. Vodolija

Osobama rođenim u ovom znaku ne mogu se osporiti altruizam i genijalnost, ali ni zavist, ljubomora i manipulativnost.

Uz to, Vodolijama nije strana ni osvetoljubivost, posebno kad prilikom “odmeravanja snaga” sa nekim ko im je blizak shvate da su slabije. Tad su spremne na sve, pa čak i na niske udarce.

6. Vaga

Nežne i suptilne Vage teško da će se samostalno odlučiti na to da nekome upropaste život. Uglavnom će tražiti saveznike u toj borbi, posebno one koji su osvetljubivije od njih, jer Vage ne žele da “prljaju ruke”.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.