SLOŠIĆE VAM SE! Evo koliko GODINA ima Mima Karadžić, ŠOK
Mima Karadžić, Foto: printscreen

ko bi rekao

SLOŠIĆE VAM SE! Evo koliko GODINA ima Mima Karadžić, ŠOK

Milutin Mima Karadžić je crnogorski i srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac i producent.

Objavljeno: 20:27h

Odrastao je u Nikšiću, a danas živi i radi na relaciji Srbija – Crna Gora. Brat mu je Milan Karadžić, pozorišni, televizijski i filmski režiser. U dosadašnjoj karijeri je odigrao brojne uloge, kako u pozorištu, tako i na filmu.

Mnogi ga pamte po brojnim ulogama policajaca, a mlađim generacijama je poznat kao Vojin Čađenović iz serije „M(j)ešoviti brak“, Sava Bačić iz serije „Budva na pjenu od mora“ ili Mašan Čerović iz serije „Komšije“.

1 / 8 Foto: Đorđe Tomić

Privatni život poznatog glumca je oduvek bio u fokusu javnosti. Naročito zbog toga što su ga tabloidi povezivali sa najlepšim ženama srpske i crnogorske javne scene. Malo je poznato da je od 1992. do 1994. godine bio u braku sa bivšom glumicom Sunčicom Đurić.

U jednom intervjuu je ispričao da su mu kumovi na venčanju bili kolege Žarko Laušević i Hajdana Baletić. Uživa u vinu i putovanjima, ali ne propušta ni redovne treninge u teretani. Ipak, s obzirom na to da ima sestriće i bratiće, njih smatra svojim mezimcima i uvek se trudi da im se nađe pri ruci ukoliko zatreba.

Rođen je 9. aprila 1955. godine u Bijelom Polju i ima tačno 67. godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.