ZORANU MIHAJLOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISMO VIDELI: Zbog OVE FOTKE doživećete ŠOK (FOTO)
Zorana Mihajlović, Foto: Aleksandra Čolić

NJEN IZGLED

ZORANU MIHAJLOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISMO VIDELI: Zbog OVE FOTKE doživećete ŠOK (FOTO)

Od 2006. godine radi kao naučna saradnica Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a od 2008. godine kao docent istog.

Objavljeno:

Zorana Mihajlović je srpska političarka.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 1993. godine, na smeru za spoljnu i unutrašnju trgovinu, sa diplomskim radom „Energetski resursi u Evropskoj ekonomskoj zajednici“.

Titulu magistra je stekla na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru za međunarodnu ekonomiju, sa magistarskim radom „Energetski sektor Srbije i odabranih evropskih zemalja - Francuske, Nemačke i Švedske“ 1998. godine.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Doktorsku titulu dobila je na Ekonomskom fakultetu beogradskog Univerziteta sa tezom „Energetika i privredni razvoj - Analiza međuzavisnosti na primeru Srbije i zemalja Evropske unije“, 2001. godine.

Od 2006. godine radi kao naučna saradnica Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a od 2008. godine kao docent istog. Od 2011. godine stekla je zvanje vanrednog profesora. Danas predaje na Megatrend univerzitetu na predmetima Ekonomija prirodnih resursa, Obnovljivi izvori energije.

Autoput, Surčin, Zorana Mihajlovic
foto: Aleksandar Stojanović

Govori engleski, francuski i italijanski jezik.

Gotovo 20 godina se bavila poslovima u okviru svoje profesije. Tako je radila kao profesorka računovodstva i poslovne ekonomije u Prvoj ekonomskoj školi u Beogradu, u periodu od 1993. do 1995. godine. U vremenu od 1996. do 2006. godine, bila je zaposlena u Elektroprivredi Srbije, na više radnih mesta.

Zorana Mihajlović
foto: Filip Plavčić

Na instagramu se pojavila njena slika na kojoj se vidi da je bez šminke i kako je napisala u opisu:

"Završila i današnji trening. Sport pa i rekreativan je važan za naše zdravlje".

Evo kako to izgleda:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.