PUN MESEC U JARCU DONOSI NAGLE PROMENE SVIM ZNAKOVIMA: Važno je da pročitate, evo šta VAS ČEKA
Pun mesec, Foto: Profimedia

PROČITAJTE!

PUN MESEC U JARCU DONOSI NAGLE PROMENE SVIM ZNAKOVIMA: Važno je da pročitate, evo šta VAS ČEKA

Pun mesec uvek donosi strast i promene, a u zavisnosti od toga u kom je znaku, određeni životni aspekt je naglašen

Objavljeno:

Pun mesec u Jarcu pojaviće se na nebu 13. jula, a njegov uticaj će biti gotovo nemoguće ignorisati.

Pun Mesec uvek donosi strast i promene, a u zavisnosti od toga u kom je znaku, određeni životni aspekt je naglašen. Kako je Jarac znak koji je siguran, pouzdan i fokusiran na posao, jasno je da će pun mesec u ovom znaku poljuljati ove osobine i doneti mnogo nesigurnosti.

Pun Mesec u Jarcu vam može omogućiti da prepoznate neka od svojih dostignuća, ali je takođe vreme da razmislite o ravnoteži između posla i privatnog života.

Astrolozi preporučuju da sledite svoju intuiciji i unutrašnji glas, jer će ovaj događaj na nebu uticati na sve znake Zodijaka.

Ovan

Pun mesec aktivira vašu desetu kuću dostignuća, priznanja, karijere i ugleda. Možda ste nedavno dobili unapređenje ili ste završili veliki projekat na poslu. Takođe možete biti spremni da napustite posao koji ste dugo radili. Ako ste zaglavljeni u toksičnom radnom okruženju, sada je idealno vreme da razmislite o tome gde želite da budete za šest meseci i počnete da se krećete u tom pravcu. Dajte sebi malo vremena da razmislite o svom putu u karijeri i trenutnom poslu.

Bik

Ovo je vreme kada treba da razmislite o uverenjima i stavovima koje imate, a koji vam štete. U ovom periodu ćete imati želju i volju da uradite i učite stvari koje nikada niste i to će uneti sasvim novu energiju u vaš život. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Ovo je i potreba da se promeni radno mesto ili profesija.

Blizanci

Pun mesec se kreće kroz vašu osmu kuću anksioznosti, straha i transformacije. Pitanja koja su ostala nerešena mogu doći na red. Nemojte da vas to uplaši, jer je sada idealan period da se suočite sa stvarima koje vas muče, jer ćete ih sigurno rešiti.

Rak

Pun mesec obasjava vašu sedmu kuću partnerstava. Ovo je vaše vreme za postavljanje granica i oslobađanje onih odnosa koji više iscrpljuju nego leče. Vežbajte da kažete "ne". Ako vaš partner ili neko vama blizak uvek traži i traži, a retko daje, možete da zadržite pravo da kažete "ne". Ovo će vam pomoći da izgradite i održite svoje granice.

Lav

Pun mesec aktivira vašu šestu kuću posla, rutine i zdravlja. Ovo će vas naterati da razmišljate o energiji koju ulažete u svoj rad ili projekte i da li je zaista vredno toga. Vreme je da postavite granice i odbacite loše navike, koje štete i vama i ljudima u vašoj okolini.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Pun mesec se kreće kroz vašu petu kuću kreativnosti, radosti, zadovoljstva i romantike. Iako ovo može zvučati obećavajuće, Pluton koji se kombinuje sa Mesecom može vas naterati da se više fokusirate na svoje borbe u ovim oblastima nego na pobede. Pokušajte da pitate mlađu verziju sebe šta bi vam donelo najveću radost. Čak i ako odgovor zvuči nelogično, poslušajte savet.

Vaga

Porodična drama je na pomolu, jer Mesec u Jarcu aktivira vašu četvrtu kuću. Uz učešće Plutona, verovatno će se pojaviti neke tajne ili problemi iz prošlosti. Ovo čak može biti isceljujuće vreme za porodicu, jer, sve dok ste voljni da budete iskreni i saosećajni, uspećete da rešite sve probleme.

Škorpija

Određene informacije bi mogle da uzdrmaju vaš svet. Pun mesec u Jarcu obasjava vašu treću kuću komunikacije, samoizražavanja i uma. Zahvaljujući Plutonovom učešću, vesti koje dobijete verovatno će biti tajne prirode, što može dovesti do drastične promene u vašem razmišljanju.

Možda ćete konačno biti spremni da napravite promenu i odstranite pojedine ljude iz svog života.

Strelac

Pun mesec će se kretati kroz vašu drugu kuću prihoda, resursa i materijalnih dobara. Razmotrite ovo kao priliku da istražite svoj odnos sa oskudicom. Pun mesec vam takođe donosi velike promene, tako da biste mogli da dobijete unapređenje, povišicu ili novu priliku za posao.

Vodolija
foto: Profimedia

Jarac

Ne samo da je julski pun mesec u vašem znaku, već se i vaš planetarni vladar, Saturn, vraća u vaš znak. To znači da ćete biti skloni da robujete starim navikama, što može da vas odvede na pogrešan put, te je dobro da se pripremite unapred i bilo bi poželjno da razmišljate izvan svoje zone komfora. Osećate se veoma osetljivo i emotivno, ali ćete na kraju doživetu neverovatnu transformaciju.

Vodolija

Iza vas je period samoće i veoma je potreban odmor i oporavak od svega što ste preživeli. Kako Mesec i Pluton aktiviraju vašu podsvest, skrivena sećanja iz prošlosti mogu ponovo da isplivaju na površinu.

Izađite iz senke, sredite svoj privatni život i vratite svoju reputaciju - sad je pravo vreme jer Saturn prolazi kroz vaš znak. Takođe, zbog Mesečeve veze sa Plutonom može doći do strukturnih promena u vašoj podsvesti.

Ribe

Plutonov "ples" sa Mesecom je tu da vam pomogne da postavite granice i prekinete veze sa ljudima koji vas samo iskorišćavaju.

S obzirom na to da ste emotivni, sve ovo vam neće biti lako, ali pokušajte da radom na sebi vratite samopouzdanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.