NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND: 1 ZNAK će doneti VAŽNU ODLUKU, a OVAJ ima FINANSIJSKIH PROBLEMA
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTRO

NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND: 1 ZNAK će doneti VAŽNU ODLUKU, a OVAJ ima FINANSIJSKIH PROBLEMA

Mesec u trigonu s Jupiterom vam donosi mnogo radosti i srećnih trenutaka

Objavljeno:

Šta nam zvezde "pripremaju" od 8. do 10. jula?

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars trenutno je u Biku i suprotstavlja se Mesecu u Škorpionu, te vas ispunjava dobrom energijom. Merkur ističe vašu četvrtu kuću doma - vreme je za ozbiljan razgovor s članom porodice koji je odavno trebalo obaviti. U subotu, trigon između Sunca i Meseca ća vam ulepšati vreme posvećeno najmilijima. Očekuje vas idila. U nedelju, Mesec u trigonu s Jupiterom vam donosi mnogo radosti i srećnih trenutaka.

1 / 8 Foto: Profimedia

Bik

Mesec u Škorpiji osvetljava vaš partnerski sektor, a njegov trigon s Merkurom u petak produbljuje vezu s voljenom osobom. U subotu, trigon između Meseca i Sunca u Raku ispunjava vas entuzijazmom, podstiče vašu kreativnost i radost. Imaćete energije za sve, samo je nebo granica! U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u Ovnu pomoći će vam da shvatite šta je ono šta zaista želite u životu.

Horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Trigon Meseca u Škorpiji s Merkurom u Raku danas donosi dobre vesti vezane za posao, velike su šanse da dobijete dobru poslovnu ponudu. Subotnji trigon između Meseca i Sunca podiže vam raspoloženje, produbljujući osećaj sigurnosti. U nedelju, Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo u vašoj karti, a trigon s Jupiterom u Ovnu produbljuje vezu s voljenom osobom.

Rak

Trigon između Merkura u Raku u vašoj prvoj kući i Meseca u Škorpiji danas će povećati vaše samopouzdanje i sigurnost u sebe. To je jedino što vam je potrebno za uživanje u danu. Dobre vibracije se nastavljaju u nedelju kada Mesec u Strelcu uđe u trigon s Jupiterom, dajući podsticaj vašoj karijeri. Bićete primorani da donesete važnu odluku.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Mesec u znaku Škorpije osvetljava vašu četvrtu kuću. Sa trigonom s Merkurom u Raku, to stvara savršen ambijent za važan porodični razgovor. U subotu, Mesec ulazi u trigon s vašim vladajućom planetom i pruža vam kreativnost. Subota veče je idealan trenutak za romantičnu večeru s voljenom osobom.

Devica

U petak, trigon između vašeg vladara, Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, poziva vas da uživate u vremenu provedenom sa svojim prijateljima. Neptun u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva u trigonu s Mesecom u Škorpiji, čini ovu subotu savršenom za izlazak. U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera produbljuje vezu između vas i vaše voljene osobe. Vreme je za planiranje budućnosti.

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Vaga

Mesec u Škorpiji u petak vas stavlja na test i iskušenja, a njegov trigon s Merkurom u Raku pomaže vam da pronađete rešenje. Ovaj tranzit je takođe dobar za vašu karijeru, kao i trigon sa Suncem u subotu. U nedelju, Mesec u Strelcu u trigonu s Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva, pospešuje odnose s partnerom. Podignite vezu na viši nivo, sjajno je vreme za to.

Škorpija

Mesec u Škorpiji danas osvetljava vašu prvu kuću, povećavajući vaše samopouzdanje i sigurnost, što vam može pomoći da donesete odluke. Trigon Meseca i Merkura dodaje moć vašim rečima i delima. U subotu, trigon Meseca sa Suncem ispunjava vas optimizmom, dok će vam trigon između Meseca i Jupitera dati neophodno samopouzdanje kako biste napravili važnu promenu u vezi sa poslom.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Danas će vam trigon između Meseca u Škorpiji i Merkura u Raku pomoći da rešite otvorena pitanja. Budite hrabri i recite istinu. U subotu vas trigon između Meseca i Sunca približava vašem partneru. U nedelju, vaš vladajuća planeta Jupiter biće u znaku Ovna, i u trigonu s Mesecom u Strelcu. Ovo naglašava vaše samopouzdanje dok Jupiter aktivira vaš romantični sektor.

Jarac

Trigon između Meseca i Merkura aktivira vašu sedmu kuću partnerstva. Započnite razgovor s partnerom koji ste dugo želeli, recite sve što vam je na duši. Trigon između Meseca i Sunca, u subotu vas približava vašoj voljenoj osobi. Vaša vladajuća planeta, Saturn, izaziva probleme, pa obavezno proverite svoje finansije. U nedelju, trigon između Meseca i Jupitera čini da se vaš dom oseća kao najsigurnije mesto.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Trigon između Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, kao i trigon između Meseca i Sunca u subotu, donose dobre mogućnosti za karijeru, ako znate gde idete. U nedelju, trigon između dobroćudnog Jupitera i Meseca otkriva vašu potrebu za društvom - odvojite vreme da se zabavite s prijateljima.

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Danas, trigon između Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji s trigonom između Sunca i Meseca u subotu, stavlja romantiku u prvi plan. Trigon Meseca i vaše vladajuć planete Neptun u Ribama, čini subotu magičnim danom za izlazak i upoznavanje potencijalnih partnera, pa dajte sve od sebe da ne propustite sjajne šanse! Trigon između Jupitera u Ovnu i Meseca u Strelcu pomaže vam da se osećate sigurno i lepo pored osobe koju volite.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.