TRIK ZA VIŠE NOVCA U NOVČANIKU: Da bi se OBOGATILI, morate uraditi OVO!
Novac, Foto: Petar Lazović

SJAJNO

TRIK ZA VIŠE NOVCA U NOVČANIKU: Da bi se OBOGATILI, morate uraditi OVO!

Ako ova pravila ispoštujete, novac će vam sam dolaziti

Objavljeno: 13:17h

Ako želimo više novca u novčaniku potrebno je da naše razmišljanje usmerimo u tom smeru i krenemo da pozitivno razmišljamo o novcu.

Sa druge strane negativne vibracije i pesimizam mogu samo otežati stvari. Ovo se odnosi na svaki aspekt života, a posebno i na finansije.

Kada smo negativni, neiskreni i pohlepni, ispunjavaju na negativna osećanja a sve se to nekekako odražava u našem materijalnom svetu.

1. Prvo pravilo je zapravo deljenje Kada stvari držite samo za sebe, bilo da su to ideje, korisne stvari, čak i novac, to može nepovoljno da se odrazi na energiju. Naučite da dajete, jer pohlepa ne donosi ništa dobro. To ne znači da treba da rasipate novac, već da dajete i pokrenete taj ciklus kruženja energije.

Tegla, Novac, Novčići
foto: Profimedia

2. Drugo pravilo: uzmite energiju

Biti u stanju da prihvatite podjednako je važno ako želite da život prestane da daje neprijatna iznenađenja. Koliko puta izgovorite "nema šanse" - zapravo ovako često odbijate energiju i mogućnosti. Kada vam neko nudi određene lekcije, savete, pomoć, želi da vam pomogne, dajte šansu. Tako isto i sa novcem, ne govorite "nema šanse da dobijem povišicu", "nikada neću imati više novca" itd. Prihvatite tu energiju, verujte da se ona može ispuniti - to uvećava vaše šanse. Takođe, budite zahvalni na svemu onome što vam se nudi.

3. Odbacite očekivanja Ona mogu biti najpodmukliji neprijatelj koji blokira protok energije i može nas blokirati na putu razvoja. Strastveno želeći nešto, misleći da je to ono što će nas usrećiti, direktno izjavljujemo Univerzumu: Ja se osećam loše, a sreća je jedino moguća... A onda sledi dugačak spisak. Sanjajte, maštajte, negujte svoje želje, ali nemojte da budete u fazi očajanja sve dok se to ne ostvari. Kada dobijete određenu sumu novca koju želite, ona će se potrošiti i želećete više... Zato budite srećni u trenutku, zahvalni na onome što imate, želite ono što hoćete da ostvarite. Kroz očajanje što nešto nemate i velika očekivanja samo možete sebe sputavati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.