PREUKUSNO
KREMASTI NAMAZ OD RIBE I KREM SIRA: Uz tost hleb može da se jede i kao doručak i kao večera (RECEPT)
Lososa skuvati u ključaloj vodi, pa ga ocediti i prohladiti
Namaz poput ovog, obogatiće svaku trpezu, a poželećete da ga pravite svaki dan.
Bilo da želite da uvedete novitete u vaš doručak, ili vam se u popodnevnim časovima prijede nešto slano, a ukusno, ovaj namaz od lososa i krem sira će vam sigurno odlično doći:
SASTOJCI:
150 g krem sira
tri kašike majoneza
kašika soka od limuna
četvrt kašičice bosiljka
500 g fileta lososa
dva mlada luka
so, biber
PRIPREMA:
Lososa skuvati u ključaloj vodi, pa ga ocediti i prohladiti. U blender staviti krem sir, majonez i sok od limuna. Dodati bosiljak, so i biber, pa dobro izmiksati, da se dobije ujednačena smesa. Potom dodati sitno seckan mladi luk i usitnjenog lososa, pa još malo izmiksati, da se dobije kompaktna, ali ne skroz usitnjena pašteta. Poslužiti sa hlebom.
(Espreso / Iće i piće)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!