NAJPRECIZNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Pogledajte šta vas čeka od 4. do 11. jula!
ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

NAJPRECIZNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Pogledajte šta vas čeka od 4. do 11. jula!

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

Objavljeno:

OVAN

Posao - Merkur ulazi u Raka, pa očekujte da ćete puno posla morati da završavate i kod kuće. Olakšašnje je što Mars izlazi iz vašeg znaka i ulazi u Bika tako da će svakodnevni stres i pritisak konačno nestatati. Čuvajte se lažnih obećanja za novac. Materijalna sigurno će vam biti važna u narednom periodu.

Ljubav - Venera u Blizancima ukazuje da flert preko poruka. Prija vam dopsivanje sa više osoba, pa neko lako može da vas osvoji na osnovu lepih reči. Prijaju vam Blizanci.

Zdravlje - Bolje.

BIK

Posao - Mars u Biku donosi vam stresnu nedelju u kojoj ćete morati da se trudite više ako želite da izađete na kraj sa obavezama. Planete u trećem polju donose vam nove pregovore. Pred vama su i kraća putovanja. Venera u drugom polju ukazuje da vam je novac prioritet, pa je moguća veća zarada.

Novac, Sitniš, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Ljubav - Mars u vašem znaku ukazuje da će partner pokazati veću inicijativu u vašem odnosu. Konačno odnos izlazi iz senke, pa će biti jasnije u kom pravcu se krećete. Nema više nejasnih i tajnih pregovora, jer će u nedelji koja je pred vama mnoge stvari će postati kristalno jasne.

Zdravlje -Osetljvio.

BLIZNACI

Posao - Merkur ulazi u Raka pa vam donosi finansijski dobitak. Posredstvom osobe u znaku Raka možete da zaradite dodatni novac. Jedna osoaba će vam ponuditi saradnju, ali će to u početku verovatno biti tajno. Predstojeća nedelja je odlična za zaradu i to treba da iskoristite.

Ljubav - Vi i partner trenutno imate različite ciljeve i to vas stavlja u nezgodne situacije. Vama je novac bitan, a partner očekuje više provoda, zabave i druženja. Probajte da uskladite svoj privatni i poslovni život na bolji način.

Zdravlje - Bolje.

RAK

Posao - Sunce i Merkur obasjavaju vaš znak, a uz Mars u Biku planete ukazuju da je pravo vreme da zablistate u karijeri. Imaćete snažnu podršku prijatelja kada je u pitanju posao, pa preko "veze" možete da ostvarite nešto što vam je važno. Planete rade za vas, samo treba mudro da ih iskoristite.

Mesec
foto: Espreso

Ljubav - Venera u Blizancima donosi vam tajni flert preko poruka. To je uzbudljiv period u kojem imate velika očekivanja i sve vam je zanimljivo dok je tajno. Budite oprezni kome poklanjate poverenje jer ta osoba vrlo lako može da bude zauzeta.

Zdravlje - Odlično.

LAV

Posao - Sunce u Raku i Mars u Biku ukazuje na pad energije koji osećate već neko vreme. Izbegavajte konflikte na poslu koje će vam nametnuti Mars iz Bika i probajte da završavate najnužnije obaveze na vreme. Ovo je period u kojem se mnogo toga dešava kod vas iza zatvorenih vrata, pa niste pametni kome da verujete.

Ljubav - Venera u Blizancima donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko koga posmatrate kao prijatelja može da vam bude nešto i više. Ipak zauzeti Lavovi imaće rasprave zbog posla. Probajte da budete veća podrška voljenoj osobi.

Zdravlje -Lošije.

DEVICA

Posao - Ulazak Merkura u Raka vam odgovara, pa ćete prijateljski biti nastrojeni na poslu. Imaćete snažnu podršku prijatelja, a Mars u Biku donosi vam povratak enegrije. Idealan je period godine da isplanirate putovanje. Povoljni konatakti sa inostranim firmama.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Ljubav - Merkur u negativnom aspektu sa Neptunom donosi vam suočavanje sa realnošću. Morate da sagledavate realnije osobe koje volite. Retrogradan Neptun donosi vam povratak starih ljubavi.

Zdravlje - Odlično.

VAGA

Posao - Venera u Blizancima donosi vam odlične prilike za putovanje. Sunce i Merkur uslovljavaju nove pregovore na poslu koje će promeniti tok vaše karijere. Imate velike ambcije, ali i bolju priliku da ih ostvarite. Dobri saradnici će vam biti Rakovi, ali i uz izazove i Ovnovi.

Ljubav - Partner želi što više javno da mu pokazujete svoja osećanja. Venera u Blizancima spaja ljubav i igru, pa ćete lako isplanirati zajedničko putovanje. U ovom periodu su vam privlačne osobe koje nisu u vašem gradu. Ljubav je lepa dok sečeka, barem u vašem sadašnjem slučaju.

Zdravlje - Dobro.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Biku ukazuje da ćete na poslu trpeti veći pritisak, jer će zahtevi biti takvi da će vas izbaciti iz takta. Vaš nadređeni počeće da spovodi veću kontrolu koja vam se neće dopasti. Planete u Raku su idealne za planiranje putovanja i kontakte sa inostranstvom. U ovom periodu se najbolje osećate pored vode.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam romansu iz strasti. Ukoliko ste u braku biće više tenzija jer će partner biti manje tolerantan. Izbegnite bespotrebne raspave i fokusirajte se na lepe momente.

Zdravlje - Slabije.

STRELAC

Posao - Mars u Biku donosi vam puno posla, ali će vam prijati da radite nove projekte. Venera u Blizancima ukazuje da će mnogi ljudi javno saznati čime se bavite i to će biti na ceni. Idealan je period za sponzorstva, pa ne bi bilo loše da probate da finansirate projekat koji vam je važan.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

Ljubav - Merkur u Raku donosi vam emocije i strast. Imaćete susret sa nekim kome ste veoma privlačni, ali to možda neće biti dovoljno za vezu. U svakom slučlaju naredni period je uzbudljiviji nego prethodni.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

JARAC

Posao - Mars u Biku vam odgovara, pa ćete se konačno osloboditi stresa. Planete u Raku donose vam popularnost među saradnicima, pa ćete moći da ostvarite bolji imidž u javnosti. Povoljnija je nedelja za zaradu novca.

Ljubav - Venera u Blizancima donosi vam flert na poslu, ali i nova poznanstva. Biće vam privlačni Bikovi, Blizanci i Rakovi. Imaćete više prilike da ostvarite novu romansu.

Zdravlje - Bolje.

VODOLIJA

Posao - Ulazak Marsa u Bika će vam pomrsiti konce na svim poljima, pa ćete stvari doživljavati gorim nego što jesu. Sunce i Merkur u Raku vam pružaju mogućnost da organizujete bolje stvari na radnom mestu. Moguća je nova poslovna saradnja sa Rakovima.

Ljubav - Partner može da vam bude velika podrška u poslu. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljiv poznanstvo preko poslvonih kontakata. Ipak, kako ćete biti pod velikim stresom zbog uticaja Marsa tražićete svaki povod za svađu sa osobama koje volite.

Zdravlje - Lošije.

RIBE

Posao - Sunce i Merkur u Raku donose vam priliku da budete kreativni na poslu. Mars u Biku donosi vam dinamične pregovore i kraća putovanja. Bićete beskompormisni u svojim stavovima, ali će vam to osigurati dobro pregovaračku moć. U ovom periodu nema toga što je nemoguće za vas, samo treba da iskoristite dobar uticaj planeta.

Ljubav - Očekuju vas nova poznanstva i izlasci na mesta javnog tipa. Jedan Rak bi mogao da vam bude zanimljiv. Ukoliko ste u stalnoj vezi biće češćeg nerazumevanja jer vi neke stvari sagldavate drugačije nego partner. Obavezno prihvatite pozive za izlaske.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.