SVAKI SRBIN VOLI DA JEDE PROJICE, ALI OVO JE NAJZDRAVIJA VERZIJA: Domaćice, bez 1 sastojka više ih NEĆETE PRAVITI
Proja, Foto: Printscreen/youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

RECEPT

SVAKI SRBIN VOLI DA JEDE PROJICE, ALI OVO JE NAJZDRAVIJA VERZIJA: Domaćice, bez 1 sastojka više ih NEĆETE PRAVITI

Modlu za proice ili kalup za mafine podmažite margarinom ili maslacem i sipajte testo. Pecite projice u rerni na 220 stepeni 20 minuta dok ne dobiju zlatnožutu boju. Možete projice poslužiti tople i hladne sa jogurtom.

Objavljeno:

Priprema projica.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Projice pripremite: umutite jaja, dodajte 1 kašiku tople vode, ulje i mleko. Sve dobro promešajte pa postepeno dodavajte kukuruzno brašno (palentu), brašno i prašak za pecivo. Izmrvite sir i pavlaku u smesu. Dobro promešajte pa dodajte so po ukusu i kisele vode 1-2 dl da dobijete srednje gustu smesu.

Proja
foto: Printscreen/youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Modlu za proice ili kalup za mafine podmažite margarinom ili maslacem i sipajte testo. Pecite projice u rerni na 220 stepeni 20 minuta dok ne dobiju zlatnožutu boju. Možete projice poslužiti tople i hladne sa jogurtom.

(Espreso/erecepti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.