EVO ŠTA JE BILO SA MILENOM RADULOVIĆ! Javnost ostala ZATEČENA NAKON SAZNANJA
Foto: Printscreen/Youtube

šok

EVO ŠTA JE BILO SA MILENOM RADULOVIĆ! Javnost ostala ZATEČENA NAKON SAZNANJA

Prvu ulogu dobila je po završetku prve godine studija u televizijskoj seriji Jedne letnje noći u režiji Ivana Stefanovića

Objavljeno:

Milena Radulović (Beograd, 29. januar 1995) srpska je pozorišna, filmska i televizijska glumica. Njena prva uloga bila je u televizijskoj seriji Jedne letnje noći, u kojoj je tumačila ulogu Lole Gavrilović.

Rođena je 1995. godine u Beogradu. Od šestog razreda osnovne škole bila je član dramskog studija Mike Aleksića (kojeg će kasnije osumnjičiti za silovanje). Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a potom je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić. Takmičila se u latino i standardnim plesovima, trenirala je tenis i plivanje, a skijanje i ronjenje su takođe veštine kojima vlada.

Prvu ulogu dobila je po završetku prve godine studija u televizijskoj seriji Jedne letnje noći u režiji Ivana Stefanovića, a po motivima romana To je bilo jedne noći na Jadranu Milice Jakovljević (Mir-Jam). Odmah zatim dobila je i ulogu princeze Hlif Zi Ho u dečijem serijalu Svemirska princeza u produkciji RTS-a. Po završetku studija usledile su uloge u filmu Patuljci sa naslovnih strana, te u serijama Besa, Pet i Državni službenik. Početkom 2019. godine debitovala je glavnom ženskom ulogom, bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije Balkanska međa.

1 / 7 Foto: Printscreen

Skandal koji je potresao javnost desio se 2021. kada je Milena i još nekoliko devojaka prijavilo Miroslava Miku Aleksića, čuvenog vlasnika škole glume za seksualno uznemiravanje. Od tada Milena je izbegavala pojavljivanje u javnosti, sem kada je trebala da se pojavi na ročištima.

Međutim, sada je sve iznenadila kada se javila iz Pariza pa su mnogi pomislili da je pobegla od svih natpisa i slučaja koji još traje.

Kako izgleda Milena trenutno pogledajte u nastavku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.