ŽENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU PRAVE DOMINO DAME: Ni bič im ne treba za OVO
Foto: Profimedia

PAZITE IH SE!

ŽENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU PRAVE DOMINO DAME: Ni bič im ne treba za OVO

Pogotovo kada su u pitanju romantične veze, nisu sve žene podanice. U ova četiri znaka Zodijaka nalazimo žene kojima je prirodno da vladaju u partnerskim odnosima

Objavljeno: 11:21h

Ove žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, one veruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ili kontrolišuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju.

1. Ovan

Žene sa ovim znakom vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja što očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak sa najvećim stepenom dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju inicijativu.

2. Lav

1 / 7 Foto: Profimedia

3. Škorpija

Ženske škorpije su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođe na zlom glasu po tome što imaju stav - 'nikad ne oprosti i ne zaboravi'. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Ona će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpija mrzi da bude pod kontrolom drugih i uvek voli da bude glavna, piše Pinkvilla.

4. Strelac

Žene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni da se nadmeću da posavetuju kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, one često postaju dominantne, kontrolišući druge da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su važne ovim ženama su njihova sloboda i ispunjenje - i zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju kao dominantne u svojim odnosima.

(Espreso/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.