OVO JE UZROK SMRTI VODITELJKE NA NACIONALNE TELEVIZIJE! Čitava nacija TUGUJE
Foto: Printscreen

UŽAS

OVO JE UZROK SMRTI VODITELJKE NA NACIONALNE TELEVIZIJE! Čitava nacija TUGUJE

- U dubokoj tuzi objavljujemo vest o smrti Deborah James, najneverojatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom porodicom- stoji u objavi koja je u ponedeljak kasno naveče objavljena na njenom profilu

Objavljeno: 09:28h

Deborah James, voditeljka BBC-jevih podcasta, preminula je u 40. godini života nakon duge i teške borbe s rakom creva. Dijagnozu zloćudne bolesti dobila je još u decembru 2016. godine, a tada je otkriveno i da je rak u četvrtom stadiju. Tužna vest o smrti objavljena je na njenom Instagram profilu.

- U dubokoj tuzi objavljujemo vest o smrti Deborah James, najneverovatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom porodicom- stoji u objavi koja je u ponedeljak kasno naveče objavljena na njenom profilu.

- Deborah, koju će mnogi od vas poznavati kao Bowelbabe, bila je inspiracija i neverovatno smo ponosni na nju i njezin rad i predanost dobrotvornim kampanjama, prikupljanju sredstava i njenim beskrajnim naporima da podigne svest o raku koji je dotaknuo toliko života. Zahvaljujemo vam što poštujete privatnost porodice u ovim trenucima i drago nam je što ćemo nastaviti s radom na fondaciji Bowelbabe koju nam je ostavila u nasleđe - zaključuju u objavi.

Podsetimo, voditeljki je rak dijagnostifikovan 2016. godine, a pre godinu dana javnost je obavestila da su testovi koje je napravila u bolnici pokazali zabrinjavajuće rezultate. - Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada vratio i ovog puta lekovi ne deluju - rekla je.

Prošlog je meseca objavila da je prekinula lečenje te da je na hospicijskoj skrbi. - Nitko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju hodati, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo sanjati. Znam da smo učinili sve što smo mogli. Tokom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili da neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako kreću u srednju školu. Zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati objavu u kojoj se zaista opraštam. Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Ali čak i sa svim inovativnim lekovima protiv raka ili nekim čarobnim novim otkrićem, moje telo jednostavno više ne može nastaviti - napisala je tada Deborah na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.