OD VEČERAS VAM STIŽE BOGATSTVO! Desiće se tačno u ovo vreme
Mesec, Foto: AP

MLADI MESEC

OD VEČERAS VAM STIŽE BOGATSTVO! Desiće se tačno u ovo vreme

Vaše izobilje u vašim rukama.

Objavljeno:

Ček izobilja je "alat" koji možemo koristiti za kreiranje izobilja u našim životima. Feng šui i ček izobilja usredsređeni na postizanje željenih rezultata. Ovaj sada ček mora biti napisan 29. juna tačno od 2.52 do 7.44 časova. Možete ga staviti na bilo koje mesto.

Začudo, ne morate obavezno verovati da će ček "raditi" nakon što ga ispišite (mada vera je, naravno, veliki impuls). Međutim, bićete oduševljeni rezultatima, jer ćete osetiti kako se povećava bogatstvo u vašem životu.

To ne mora uvek da bude u finansijskoj oblasti, a i na tom području gde vam je potrebno izobilje (dom, porodica, deca, posao, učenje, odmor). Postoje tradicionalna tehnika popunjavanja čeka izobilja po Feng šui, koju ćemo da sledimo.

Ako nemate tekući račun i čekovne knjižice, možete da nacrtate ček na listu papira i ispuniti njega kao pravi ček, a rezultat je isti. Više izobilja za vas.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

Kako napisati Ček Izobilja

Pisanje Čeka Izobilja je ritual kojim obezbeđujete izobilje u svom životu.

1. Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice, odštampajte ga ili jednostavno nacrtajte ga na papiru. Iskoristite svoju kreativnost u slučaju crtanja čeka, jer kreativna energija je veoma jaka i blagotvorno deluje na ishod.

2. U odeljku "Primalac" zapišite čitko svoje puno ime i prezime

3. U delu u kom se upisuje brojevima iznos upišite "ISPLAĆENO!"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media