Prvi utisak je najvažniji!
Foto: Promo

sredite vaš dom!

Prvi utisak je najvažniji!

Kada budete uređivali predsoblje, potrudite se da se uklopi i sa ostatkom ambijenta.

Objavljeno:
  • 1

Prostorija koja je nepravedno zapostavljena prilikom uređenja enterijera, a koja i te kako ima potencijal i utiče na prvi utisak o ambijentu jeste predsoblje. Bez obzira na to koliko prostora imate na raspolaganju za predsoblje, možete ga urediti tako da poželi toplu dobrodošlicu svakome ko dođe u vaš dom. U nastavku delimo sa vama neke lepe ideje za uređenje predsoblja, kako biste maksimalno mogli da iskoristite ovaj prostor. Komadi nameštaja iz kolecije VALENCIA, koja nudi pet različitih elemenata za idealnu kombinaciju u vašem predsoblju, sjajan su izbor sa kojim sigurno nećete pogrešiti. Za savršeni izgled predsoblja možete kombinovati element predsoblja VALENCIA P2 OG, čija se unutrašnjost sastoji od nosača vešalica i tri police za odlaganje, element predsoblja VALENCIA KOM sa praktičnim zatvorenim segmentom za odlaganje obuće i element predsoblja VALENCIA CIV. Element predsoblja VALENCIA P2 OG je odličan izbor ukoliko u hodniku nemate dovoljno prostora da dodate odgledalo, koje pored osnovne namene stvara i iluziju većeg prostora i korisno je u uskim hodnicima. Za boju zida možete odabrati popularnu “avokado zelena” nijansu, koja će pružiti dovoljno svetlosti i kolorita, kao i savršenu podlogu za sistem VALENCIA u kombinaciji artisan hrasta, opak bele i bele mat folije. Razmislite i o nijansama sunca, zemljanoj paleti ili floralnom paternu za toplu dobrodošlicu i prijatan osećaj pri ulasku u dom.

Ukoliko hodnik nije dovoljno dugačak, možete ga vizuelno produžiti drvenim letvicama. Ispred drvenih letvica, koje će produžiti kako hodnik, tako i dnevnu sobu, smestite cipelar CLIF koji je oplemenjen bogatom teksturom drveta. Uz njega se sjajno uklapa i otvorena polica VKS-80062 koja je idealna za izlaganje omiljene dekoracije, uspomena i ramova. Oba elementa su veoma praktična, a pritom ne zauzimaju mnogo prostora.

Ukoliko na raspolaganju imate više prostora, hodnik može biti odličan prostor i za skladištenje i odlaganje raznih krupnijih stvari, kao i sitnica. Za uredan izgled vašeg hodnika odličan je garderober GALICIA 220 POG u kojem će sve stvari biti uredno spakovane i sortirane. Za dodatno odlaganje dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu DUERO 3K2F, koja pored zatvorenih polica ima i dve fioke, pa ćete sve nesortirane sitnice moći da odložite u njih, a površinu komode možete dekorisati raznim sitnicama. Ukoliko imate vrlo malo dostupnog prostora, razmislite o manjoj uskoj komodi ili cipelaru koji može da obezbedi prostor za ključeve, poštu, zajedno sa manjim stonim lampama i ukrasnim predmetima. Klupa ili par stolica takođe mogu biti praktično rešenje, a biće sjajno mesto za spremanje za izlazak iz kuće. Kada budete uređivali predsoblje, potrudite se da se uklopi i sa ostatkom ambijenta, ali mu dajte i svoj lični pečat, kako biste dobili zaista prijatan ambijent koji će vam svakodnevno poželeti najtopliju dobrodošlicu u dom.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media