MAMA KOJA JE IZGUBILA PREKO 50 KG I POSTALA TRENER: Saznajte kako je pronašla motivaciju i ljubav prema vežbanju
Fit, Foto: Profimedia

ISPROBAJTE OVO

MAMA KOJA JE IZGUBILA PREKO 50 KG I POSTALA TRENER: Saznajte kako je pronašla motivaciju i ljubav prema vežbanju

Viki M. je zahvaljujući biljnim kapima i prvim izgubljenim kg pronašla motivaciju i ljubav prema vežbanju.

Objavljeno:

Sada ima novu karijeru kao instruktorka fitnesa i nakon što je uspela da izgubi preko 50 kg, odlučna je da pomaže drugima.

Sada super vitka mama, Viki M, ispričala nam je kako je uspela da skine skoro 50 kg - i svoju novu neverovatnu figuru rado nam pokazuje.

Viki M. iz Beograda, godinama se borila sa svojom težinom i bilo joj je teško da izgubi kilograme. Ali sada je postigla toliko uspeha da je napustila prethodni posao da bi se prekvalifikovala za instruktora fitnesa.

Njena tajna gubitka težine i održavanja željene linije je pored vežbanja u biljnim kapima. Kaže da joj je bilo muka da se oseća kao starica u svom telu, bez energije i večito sa nekim bolovima – pa je uradila nešto po tom pitanju.

Viki kaže: „Kada je moj sin bio beba, nosila sam ga niz stepenice i bolela su me kolena, leđa. Osećala sam se kao starica, nisam imala energije. Onda sam počela da pokušavam nešto da radim po pitanju mog viška kilograma, ali je išlo izuzetno sporo i nikako nisam videla prve rezultate. Onda sam na internetu pronašla Green Fit biljne kapi i rešila da probam. Namerno dok sam pila prvu turu nisam menjala ništa po pitanju ishrane ili fizičke aktivnosti da bih videla da li kapi uopšte deluju.

Prvo što sam videla već prvih dana korišćenja kapi je da mi jako prijaju za varenje i da se osećam lakše i da mi creva nisu uopšte naduta, a kada sam se izvagala posle 2-3 nedelje, videla sam da sam skinula blizu 5 kg!

Bila sam prezadovoljna i to me je motivisalo da se ozbiljnije posvetim ovom procesu mršavljenja. Ubedila sam kumu da i ona počne da pije ove kapi i onda smo zajedno planirale koji vid fitnesa bi bio odgovarajući za nas dve jer inače nismo neki sportski entuzijasti. Razmišljale smo o svemu i svačemu, ali ništa nam nije delovalo primamljivo. Onda je moja kuma rekla: “A šta misliš da odemo na čas fitness uz šipku?”

Prvo smo se smejale i govorile kako bismo im sigurno odvalile šipku, a onda smo, posle pola sata nekontrolisanog smeha rekle – a što da ne!

Otišle smo na prvi čas i uopšte nije bilo ono što smo očekivale! Čas je bio vrlo intenzivan i fizički zahtevan i najbitnije od svega – jako nam se svidelo.“

Fitnes je probudio Vikinu uspavanu energiju i ona se osetila probuđeno što joj je pomoglo da skine ostatak težine.

"To je bilo je nešto drugačije", rekla je Viki. „Samo počinjete da se ponovo osećate pokretnom i uživate u svom telu.

Svima od srca preporučujem ove kapi i savetujem da nađete nešto što volite bio to ples, plivanje, vožnja bicikla i dozvolite sebi da budete srećni!”

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green fit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.