SAČUVAJTE SE OD KRADLJIVACA DOK STE NA PLAŽI: Trikovi koji će vam OLAKŠATI ODMOR!
Foto: Profimedia

napunite rančeve ovim!

SAČUVAJTE SE OD KRADLJIVACA DOK STE NA PLAŽI: Trikovi koji će vam OLAKŠATI ODMOR!

Ukoliko vam nikada ništa nije nestalo na plaži, onda se definitivno možete smatrati veoma srećnim...

Objavljeno:

Tokom leta, džeparoši i lopovi svih vrsta veoma su aktivni, dok plaža predstavlja mesto na kome ste najranjiviji. Ovog puta, želimo da vam pomognemo i da vam damo par saveta kako da se zaštitite od lopova na plaži i kako da sačuvate svoje stvari.

Prvo što morate da znate jeste to da su lopovi posmatrači. Oni će pažljivo proučavati vaše navike, gde i sa kim se kupate, koliko često odlazite u vodu i koliko dugo u njoj ostajete. Kada to odrede, ukoliko su odlučili da baš vi postanete njihova sledeća žrtva, oni kreću u napad.

1 / 6 Foto: Profimedia, Printscreen

Vaše novčanike, ključeve, mobilne telefone i druge vredne stvari ne bi trebalo da držite u torbama. Stavite ih u kesu i zakopajte u pesak kod suncobrana ili ih stavite u šorts ili majicu i sakrijte ispod peškira. Lopov neće imati vremena da pretražuje detaljno vaše stvari, jer će ga neko primetiti.

Kako biste se dodatno osigurali možete napraviti zamku. Stavite stari ranac na vidno mesto i napunite ga sa malo kamenja, koje ćete staviti u kese. Ako se desi da lopov želi baš vas da opljačka, on će u brzini instinktivno zgrabiti ranac, a kada kasnije bude gledao šta je uzeo, čekaće ga veliko razočarenje.

Ako možete, uvek zamolite nekog pored vas da vam pričuva stvari, ili nekog od prijatelja ostavite da bude prisutan na vašem mestu, ukoliko ste na plažu otišli u društvu. Ako ne vodite dovoljno računa o vašim stvarima, to će vas kasnije skupo koštati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.