OVU PEVAČICU JE SMUVAO VOJISLAV ŠEŠELJ! Razotkriveni su, Srbi u totalnom šoku
Vojislav Šešelj, Foto: Filip Plavčić

iznenadićete se

OVU PEVAČICU JE SMUVAO VOJISLAV ŠEŠELJ! Razotkriveni su, Srbi u totalnom šoku

Pošto Vendi nije želela da bude njegova senka, raskinuli su i on je ubrzo oženio Jadranku

Objavljeno: 11:56h

Činjenice koje retki znaju o lideru radikala Vojslavu Šešelju.

Ime je dobio po dedi. Otac Nikola je bio kondukter, a majka Danica domaćica. Ima rođenu sestru Dragicu.

Prva Šešeljeva supruga je bila Vesna Tunić. Sa njom ima sina Nikolu koji se rodio kad je on bio u zatvoru

Nakon razvoda, Šešelj je bio u vezi sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi koja je tada imala 19 godina. Iako je bila mlada i neiskusna, imali su mnogo tema za razgovor i Vojislava je privukao njen intelekt. Dolazila je kod njega kući, upoznala je njegovu majku i razgovarali su o braku.

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u prošlosti je rešila da otkrije detalje o kojima je ćutala o njenoj vezi sa liderom SRS Vojislavom Šešešljem.

Ističe kako njenu vezu sa prvim čovekom radikala pamti po dostojanstvenom držanju.

"Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem pretstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera", rekla je ona.

Ona napominje da je do udaljavanja nje i Šešelja došlo "činjenicom da je on ipak tražio ženu preko devojke".

"Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće", rekla je Vendi a onda otkrila kakav je Šešelj u seksu:

"Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh."

Sa ove distance, da li biste opet bili u vezi sa njim?

"Da, pa sve je bilo u korist duha i tela."

Pošto Vendi nije želela da bude njegova senka, raskinuli su i on je ubrzo oženio Jadranku.

Haški tribunal mu je pretio zatvotom i novčanom kaznom ako sa sajta ne skine knjige: „Afera Hrtkovci i ustaška ku*va Nataša Kandić“ i „Glupson iz Manitobe Brus Mek Farlen“.

1 / 6 Foto: Printscreen

U septembru 2015. godine, Šešelj je ušao na Farmu na kojoj se zadržao samo dva sata. Ponudili su mu da ostane i da se bori za glavnu nagradu, ali on je to odbio.

Kristijan Golubović mu je priznao da je trebalo da ga ubije snajperom. Takođe je gostovao u emisiji „Ćirilica“, a učesnici rijalitija Parovi i Maldivi su mu postavljali pitanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.