Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic
prste da poližeš!
BAKA OTKRILA TAJNU PILEĆEG PAPRIKAŠA: Domaćice, OVO POVRĆE od sada morate STALNO DA STAVLJATE, to je CAKA
Zdravo i ukusno!
Objavljeno:
Danas vam iz bakine kuhinje Srbija Danas predstavlja recept za paprikaš, savšeno jelo za vikend ručak.
Potrebno je:
- 600 kg
- 4-5 zelenih paprika
- 2 paradajza
- 3 velika crnog luka
- ulje so
- pileća krilca
- mladi krompir
Priprema:
U drugu šerpu naseci na rezance dodati malo ulja i luk propržiti da malo omekne. Dodati sečenu papriku na krugove posoliti i propržiti. Kad se krilca isprže, dodati preko njih prženu papriku. Oguliti paradajz iseći na kocke i ubaciti. Još malo ako je po potrebi još posoliti. Ukrčkati malo da ispari tečnost.
(Espreso/SrbijaDanas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!