BAKA OTKRILA TAJNU PILEĆEG PAPRIKAŠA: Domaćice, OVO POVRĆE od sada morate STALNO DA STAVLJATE, to je CAKA
Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

prste da poližeš!

BAKA OTKRILA TAJNU PILEĆEG PAPRIKAŠA: Domaćice, OVO POVRĆE od sada morate STALNO DA STAVLJATE, to je CAKA

Zdravo i ukusno!

Objavljeno:

Danas vam iz bakine kuhinje Srbija Danas predstavlja recept za paprikaš, savšeno jelo za vikend ručak.

Potrebno je:

  • 600 kg
  • 4-5 zelenih paprika
  • 2 paradajza
  • 3 velika crnog luka
  • ulje so
  • pileća krilca
  • mladi krompir

Priprema:

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

U drugu šerpu naseci na rezance dodati malo ulja i luk propržiti da malo omekne. Dodati sečenu papriku na krugove posoliti i propržiti. Kad se krilca isprže, dodati preko njih prženu papriku. Oguliti paradajz iseći na kocke i ubaciti. Još malo ako je po potrebi još posoliti. Ukrčkati malo da ispari tečnost.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.