UMRO POZNATI KRIMINALAC: Uterivao je STRAH U KOSTI, oglasili se iz POLICIJE! (FOTO)
Italijanska policija, Foto: Profimedia

UŽAS

UMRO POZNATI KRIMINALAC: Uterivao je STRAH U KOSTI, oglasili se iz POLICIJE! (FOTO)

Niko ne može da veruje da je njegov život okončan.

Objavljeno: 19:28h

Italijanski mafijaš Rafaele Ganci, preminuo je u 90. godini. Prebačen je u bolnicu u Milanu, međutim, izdahnuo je, saopštili su iz italijanske policije.

On je mnogo puta pokušavao da ubije jednog italijanskog sudiju. Njegovi ljudi su 1985. trebali da ga napadnu raketnim bacačem na Stradi dela Favorita, ali je napadački tim odustao kada je otkrio sa koliko telohranitelja će morati da se bori. Bila im je važna sopstvena bezbednost, ali i sudbina njihovih žrtava.

Kako je izvršen masakr?

Godine 1989. dok su sudija i njegova supruga pravili pauzu od posla, iznajmljujući vilu u Adauri, na plaži, ispred spavaće sobe, otkrivena je torba puna dinamita, koja je kasnije eksplodirala.

Istraga ovog incidenta otkrila je uznemirujuću mogućnost da su eksploziv podmetnuli agenti italijanske tajne službe (SISDE) povezane sa mafijom. Sam Falkone je verovao da je čovek koji stoji iza ovog napada bio Bruno Kontrado, tada viši istražitelj u specijalnom odeljenju, koji je potom postao šef agencije. Međuim, iza svega se krio Ganci sa svojom mafijom.

Sada je u grob odneo još uvek nerazjašnjene tajne tog velikog masakra 1992-1993 u Italiji.

Rafaele Ganci je uvek bio nezamenljivi član mafijaške bande Koza Nostre. To je čak i javno priznao 1996. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.