EVO ŠTA STE PO PSEĆEM HOROSKOPU: Kome se prepisuje NARAV ČIVAVE, a kome HASKIJA?
Foto: Profimedia

preslatkoo!

EVO ŠTA STE PO PSEĆEM HOROSKOPU: Kome se prepisuje NARAV ČIVAVE, a kome HASKIJA?

Evo zabavnog uvida u vaš karakter – koja biste vrsta psa bili, prema vašem horoskopskom znaku.

Objavljeno:

Ljudi i životinje dele karakterne osobine, a za ljubimce i njihove vlasnike, važi isto što i za dugogodišnje parove – počinju da liče, ako već nisu u startu bili slični jedno drugom.

Ovan

Vi ste inicijator, imate snage i hrabrosti da pokrećete i menjate stvari, radije vodite nego što sledite. Imate srce boksera. Neustrašiv, uporan, ne odustaje.

Bik

Volite nagrade, tvrdoglavi ste, uživate u samoreklamiranju i – odličnoj hrani. Vi ste jazavičar.

Blizanci

I ovako volite da “lajete”. Potrebno vam je da svi znaju šta mislite, kako se osećate i šta vas uznemirava. Vi ste nemački ovčar, ili haski. Pametni psi, imaju ličnost i vole da budu zapaženi.

Rak

Zaštitnički ste nastrojeni u sopstvenom krugu delotvornosti, u kome ostajete zauvek, kad ga jednom oformite. Uživate u udobnosti svoga doma, tip ste osoba koja “pušta korenje” više nego ona koja mnogo leti. Čivava u duši – mala, sobna, ali srčana i pametna.

Lav

Volite da budete u centru pažnje, nemoguće je ne primetiti vas. Strastveni ste i lojalni, a oni koji to ne vide u vama ljuto će se prevariti. Vi ste pomeranac – prelep čupavi galamdžija.

Devica

Kritični ste i izbirljivi, volite da budete precizni, a vaši prijatelji vole da se šale na račun vaše devičanske prirode. Nema vam pomoći, vi ste australijski ovčar. Pametan, odan pratilac, ni malo agresivan.

1 / 6 Foto: Profimedia

Volite ravnotežu i mir u svom životu. Nezamenljivi ste timski radnik, jer možete da spojite nespojivo, da pronađete nešto zajedničko sa svima, na svakom mestu. Vaše srce ima sve odlike retrivera, uravnoteženog, pametnog i plemenitog psa, najomiljenijeg među porodičnim psima.

Škorpija

Sila je jaka u vašem znaku. Vaš um je otvoren za učenje, ali kad se jednom fokusirate na nešto što ste sebi zadali, više ne možete da se zaustavite i preorjentišete. Vi ste rotvajler. Neustrašiv, visoko inteligentan pas, snažan i kad ugrize – ne pušta.

Strelac

Želite da znate smisao života, vaš duh je slobodan i lepršav. Optimistični i iskreni, vi ste škotski ovčar – popularni Lesi. Da nije bio tako pametan i radoznao, ne bi pronašao svoj put do kuće.

Jarac

Svim srcem ste za naporan rad i dovođenje stvari u red. Veoma ste disciplinovani, želite da postignete uspeh i dokažete sebe. Vi ste mastif. Miran, hrabar, dostojanstven.

Vodilija

Vi želite da svet bude bolje mesto, pošteni ste i nezavisni. Cenite znanje i cenite sebe zbog znanja koja stičete. Vi ste akita, veoma cenjen japanski pas, simbol nacije.

Ribe

Vi spajate ljude. Ljubazni ste, saosećajni i svima je lako i prijatno u vašem društvu. Vi ste , oprezan, nežan, prijateljski nastrojen i miran.

(Espreso/wannabemagazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.