NIKAD NE BISTE POGODILI S KIM SE VIĐA JELENA ĐOKOVIĆ! Uhvaćena je
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/RTS

šok

NIKAD NE BISTE POGODILI S KIM SE VIĐA JELENA ĐOKOVIĆ! Uhvaćena je

Prvi reket sveta sa svojom lepšom polovinom je nekoliko puta i večarao sa ovim poznatim parom.

Objavljeno: 11:12h

Novak i Jelena Đoković su dugo živeli u Monaku.Sasvim je očekivano da su vremenom tamo stekli brojne prijatelje, a samo neki od njih su princ Albert od Monaka i princeza Šarlin.

Prvi reket sveta sa svojom lepšom polovinom je nekoliko puta i večarao sa ovim poznatim parom.

Malo je poznato da su se princeza Šarlin i Jelena Đoković čak i zajedno porodile u Nici i to u istom apartmanu, ali u razmaku od 2 meseca.

Mediji navode da ove dve dame istančanog stila neguju poseban odnos, tako da je ugovorena i poseta Đokovićeve prvoj dami Monaka. Njih dve imaju slična iskustva i mišljenja o majčinstvu i mnogim drugim temama iz kog razloga obe željno iščekuju susret.

Poznato je da princeza i princ Albert od početka imaju turbulentan brak što je rezultiralo nizom zdravstvenih problema same Šarlin.

Ona se neko vreme i povukla sa svih javnih aktivnosti kako bi se posvetila svome izlečenju.

Šarlin se nedavno posle 6 meseci odsustva ipak vratila se u velikom stilu.

Na mnogim fotografijama može se videti nasmejena i deluje kao da je "preporođena".

Princeza je skorije dala i prvi intervju za Nice-Matin.

- Kada sam se vratila u kneževinu, svu energiju usmerila sam na decu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje stanje još je krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dugačak, težak i veoma bolan. Danas se osećam smirenije. Srećna sam što sam se vratila u Monako svojoj porodici. Dok sam bila odsutna primila sam toliko pozitivnih i toplih poruka, da ne postoje reči kojima bih zahvalila na podršci - istakla je oporavljena princeza.

Ona nije želela da komentariše previše svoj odnos sa suprugom, tako da se kratko osvrnula na te komentare.

- I mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose - odgovorila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu.

"Najtužnija princeza", kako su mediji prozvali Šarlin se i dalje postepeno vraća u društvena zbivanja, tako da je njen susret sa Jelenom odložen do prvog sledećeg puta kada će se ona totalno oporaviti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.