PARADAJZ U OVOJ VARIJANTI JOŠ UVEK NISTE JELI: Domaćice će ODLEPITI posle OVOG RECEPTA, raspada se U USTIMA
Paradajz, Foto: Espreso.co.rs

njamiii

PARADAJZ U OVOJ VARIJANTI JOŠ UVEK NISTE JELI: Domaćice će ODLEPITI posle OVOG RECEPTA, raspada se U USTIMA

Po želji napraviti sos i salatu

Objavljeno:

Spremite pohovani paradajz po ovom receptu.

Sastojci

3 veća sveža paradajza

2 jaja

1 kašikica sušenog bosiljka

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

Glatkog brašna po potrebi

Soli po potrebi

200 gr Sirovog suncokreta

Malo kukuruznog brašna

Priprema

1. Paradajz iseći na kolutove debljine oko 1 cm

2. Uvaljati u brašno mešavinu jaja, bosiljak, so, kukuruzno brašno, suncokret.

3.Pržiti u ulju dok ne porumeni, izvaditi na ubrus i služiti toplo

Posluživanje

Po želji napraviti sos i salatu.

(Espreso / Coolinarika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.