MILIJARDER UHVAĆEN SA TRI BIVŠE NA JAHTI: Jedna 46 GODINA mlađa, drugu TRUDNU PREVARIO, a tek šta je trećoj radio!
Foto: Printscreen/Instagram/briatoreflavio

Au kako se igra!

MILIJARDER UHVAĆEN SA TRI BIVŠE NA JAHTI: Jedna 46 GODINA mlađa, drugu TRUDNU PREVARIO, a tek šta je trećoj radio!

Flavio Brijatore (72) na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira zagrljen s tri bivše - Elizabetom Gregorači, Naomi Kembel i Hajdi Klum.

Objavljeno:

Italijanski milijarder, Flavio Brijatore ljubio je brojne poznate lepotice, uključujući i supermodele Elizabetu Gregorači, Naomi Kembell i Hajdi Klum. Iako je jednoj od njih slomio srce, a drugoj kontroliše život, sada je pokazao da su izgladili odnose i na Instagramu objavio fotku na kojoj pozira s tri bivše na Velikoj nagradi Monaka u Monte Karlu.

Flavio, Elizabeta, Naomi i Hajdi pozirali su nasmešeni i zagrljeni, a prizor je oduševio njegove pratioce.

"To može samo Flavio", "Sve žene šefa", "Brijatorijevi anđeli", "Pravi si srećnik", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

Istu fotku na svom Instagramu objavila je i Hajdi, s kojom je u Monte Karlu bio i njen 16 godina mlađi suprug Tom Kaulić, a i on je pozirao s njom i Flavijom.

Brijatore je pre 21 godinu Hajdi slomio srce nakon što ju je ostavio dok je bila trudna s njihovom ćerkom Leni, koja je krenula manekenskim stopama svoje majke, a čini se da su zakopali ratne sekire.

S Gregorači je bio u braku od 2008. do 2017. godine i zajedno imaju sina Natana, a nakon razvoda Flavio je zatražio da potpiše ugovor koji joj brani da se u javnosti pojavljuje sa novim muškarcem.

Flavio i Naomi bili su u vezi od 1998. do 2003. godine, a čak su bili i vereni.

Njegova poslednja poznata devojka je 46 godina mlađa manekenka Marija Ludoviko Kampano, s kojom je prvi put viđen u leto 2020, ali nije poznato da li su još u vezi.

Zanimljivo je da je Brijatore, prw nego što se obogatio, bio menadžer restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Bio je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dve zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute amnestijom.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.