MESEC U KOM STE ROĐENI OTKRIVA VAŠ DOMINANTAN KARAKTER: Pogađa DIREKTNO
Foto: Profimedia

VAU!

MESEC U KOM STE ROĐENI OTKRIVA VAŠ DOMINANTAN KARAKTER: Pogađa DIREKTNO

Numerolozi smatraju da je veoma važno u kojem mesecu ste rođeni

Objavljeno:

Ako verujete u astrologiju i numerologiju, onda sigurno znate da mesec rođenja u mnogome određuje vaš karakter.

Čak i ako ste skeptični prema ovakvom načlinu razmišljanja, ovo je dobar način da se malo zabavite.

Januar – strpljenje i izdržljivost

Takve osobe su navikle da se sa uzdignutom glavom susreću sa preprekama sudbine, obično ne samo da se nikome ne žale, već i često slušaju pritužbe drugih ljudi i daju drugima dobre savete.

Mogu da izdrže veoma dugo, ali kada njeno strpljenje popusti, može da vas iznenadi.

Februar – uvek nađu svoj put

Ove osobe su tvrdoglave, samouverene i ponosne. Međutim, to ih ne kvari. Nikada se ne plaše poteškoća, brzo donose odluke, rođeni su lideri. Imaju dobro razvijenu intuiciju, koja im pomaže da dobro razumeju ljude. Vole decu, i porodične osobesu.

Mart – prava dama

Osetljive su, nežne, ranjive i skromne. Može biti tvrdoglava, ali je i izuzetno smirena. Ima urođen osećaj za estetiku. Ove dame uvek privlače pravi kraljevi, koji su spremni da im pruže podršku i pokažu pravu ljubav.

April – kraljica pobune

1 / 6 Foto: Profimedia

Maj – ratnica

Ona je u duši pravi ratnik – hrabar i pravičan. One kombinuju nespojivo – s jedne strane, one imaju nežno srce, a sa druge strane na njihovoj odlučnosti, hrabrosti i snazi volje može se samo pozavideti. Uglavnom se veoma dobro snalaze u životu.

Jun – intuicija

Dobro razumeju ljude, ne vole sukobe, veoma su ljubazne. Ipak, imaju jednu tajnu – svojim šestim čulom znaju kako da pročitaju ljudsku dušu. Povezane su sa prirodom i imaju moćnu intuiciju.

Jul – osvajačica srca

Domainantna žena koja zrači lepotom, intelektom i posebnom energijom. Ona cveta i njeno prisustvo prija baš svima. Ne stavlja izgled na prvo mesto, prvenstveno se bavi dušom. U mladosti mogu imati pogrešne ljubavne izbore, ali ih susret sa srodnom dušom očekuje u pravo vreme

Avgust – vođa

Ovo su rođene vođe, znaju kako da vode ljude. Uvek se ističu u timu, kako u poslu, tako i u porodici. Znaju kako da donose dobre odluke, posvećene su uvek svom razvoju.

Septembar – čarobnica

Mogu da imaju različite karaktere, ali ih ujedinjuje jedna stvar – sa spoljašnjom preciznošću, čak i pedantnošću, ponekad su u stanju da stvore čudo ni iz čega. Izuzetno su kreativne i znaju kako da iskoriste svoje talente.

Oktobar – senzualnost

Žive sa osećanjima, iako spolja mogu čak izgledati hladno … Ali unutra su se led i vatra spojili. Fatalne žene su u stanju da očaraju samo jednim pogledom. Streastvene su, energične i lako sklapaju poznanstva.

Novembar – harizma

Zaista znaju da vole. Strastvene, veoma harizmatične žene. Odlični psiholozi, lako pogađaju namere ljudi. Ove kraljice zaista znaju da dočaraju, mogu da od svog života naprave bajku kad god požele. Znaju da uživaju u trenutku.

Decembar – lutajuća kraljica

Čak i ako žive na jednom mestu ceo život, one i dalje lutaju. Mogu da žive u svojim snovima, hrane se vlastitom maštom. I najčešće im se snovi ostvaruju. Imaju svetlu dušu – uvek gledaju na sve pozitivno.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.