MAMIĆEVA SNAJKA JE U PAKLU, SVE JE OBELODANJENO: Lepotica je UPALA U VELIKI PROBLEM, ovo je BAŠ SUROVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/belamakeuplada, Printscreen/youtube/OKanal

Šteta!

MAMIĆEVA SNAJKA JE U PAKLU, SVE JE OBELODANJENO: Lepotica je UPALA U VELIKI PROBLEM, ovo je BAŠ SUROVO! (FOTO)

Tia Mamić i njena saradnica Lada Mitrašinović objavile su na službenom Instagram profilu brenda 'Bela Glow' kako obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda

Objavljeno:

Snaja Zdravka Mamića, Tia Mamić objavila na službenom profilu svog brenda Bela Glow na Instagramu, objavu u kojoj piše kako ona i njena poslovna saradnica Lada Mitrašinović obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda koje su prodavale.

"Dragi naši, želimo vas obavestiti da smo nakon ove letne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila celi svet pa tako i nas", poruku su Tia i saradnica takođe objavile na svojim Instagram profilima.

"Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabavke kvalitetnih sastojaka i povećanja cena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htele smo zadržati naš kvalitet od početka, ali zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako...", napisale su.

Podsetimo, kada su Tia i Lada pokrenule svoj brend 2020. godine i to najavile svima, odmah se javila poduzetnica Lana Jurčević koja je komentirisala: "Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovođe i svi od reda imaju šajmer ulje, šajmer sprej i svi do jednog se zovu ili beach ili glow. Ajme kako će nam ekonomija procvetati. Jupiiii'', napisala je tada.

"Dragi naši prijatelji, klijenti, saradnici. S obzirom na mnogobrojne priče u medijima, shvatili smo kako smo namerno ili nenamerno prozvane u nekim kontekstima sa kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i sa našim ljudima i mi ostvarile naše snove", odgovorila joj je Tia.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.