OVO JE NAJBOLJI PRELIV ZA PITE: I slane i slatke će BITI PREUKUSNE, dobro ZAPAMTITE POSTUPAK
Pita, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

savet

OVO JE NAJBOLJI PRELIV ZA PITE: I slane i slatke će BITI PREUKUSNE, dobro ZAPAMTITE POSTUPAK

Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po

Objavljeno:

Mnogi već dugo koriste ovaj preliv, zbog kojeg im pita uvek bude lepa, vazdušasta i kompaktna.

Sastojci:

1 / 6 Foto: Printscreen

7 kašika brašna 1 suvi kvasac 2 šolje mleka 1 šolja ulja so ili šećer (u zavisnosti od toga koju pitu pravite)

Priprema:

Kada pravite pite od gotovih kora, slane ili slatke, svaku koru premazujete ovim prelivom, a zatim je filujete na uobičajen način. Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.