Pita, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny
savet
OVO JE NAJBOLJI PRELIV ZA PITE: I slane i slatke će BITI PREUKUSNE, dobro ZAPAMTITE POSTUPAK
Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po
Objavljeno:
Mnogi već dugo koriste ovaj preliv, zbog kojeg im pita uvek bude lepa, vazdušasta i kompaktna.
Sastojci:
7 kašika brašna 1 suvi kvasac 2 šolje mleka 1 šolja ulja so ili šećer (u zavisnosti od toga koju pitu pravite)
Priprema:
Kada pravite pite od gotovih kora, slane ili slatke, svaku koru premazujete ovim prelivom, a zatim je filujete na uobičajen način. Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po.
(Espreso / Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!