SRBI ĆE ODLEPITI ZA OVIM DORUČKOM: Tortilja sa 1 VRSTOM sira KOJI SE TOPI U USTIMA (RECEPT)
Tortilja, Foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

NJAMIII

SRBI ĆE ODLEPITI ZA OVIM DORUČKOM: Tortilja sa 1 VRSTOM sira KOJI SE TOPI U USTIMA (RECEPT)

Preklopiti tortilju, pomeriti je sa vatre i poslužiti

Objavljeno:

Kada probate tortilju sa topljivim sirom, nećete poželeti nikada da pojedete pecivo u pekari, niti bilo koji doručak. Ovaj je nezamenjiv.

Tortilja koja se topi u ustima je najbolji doručak koji možete da zamislite. Nutrijentska vrednost jaja je jako visoka, tako da je to doručak koji će da vas drži do ručka. Ukus je savršen.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

Sastojci

1 velika tortilja

3 jaja

50 g narendanog sira Gauda

50g kuvane šunke

Tortilja
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

kečap

majoneza

so da se posole jaja

Tortilja
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

Priprema

Pripremiti tavicu prema veličini tortilje.

Razmutiti jaja,posoliti i na malo maslaca ili ulja ispeći kajganu bez mešanja, pa prilagoti jačinu plina ili struje. Kada je donja strana jaja pećena na njih staviti tortilju i sa lopaticom sve preokrenuti da se tortilja zagreje i zahrska i jaja ispeku do kraja. Sada na polovicu tortilje staviti sir i šunku da se malo rastopi. Prema želji staviti kečap i majonez. Preklopiti tortilju, pomeriti je sa vatre i poslužiti.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.