LISTA NA KOJU ĆE MUŠKARCI ODLEPITI: Evo na kom mestu se nalaze Srpkinje po OBIMU GRUDI, rezultat je IZNENADIO!
Ilustracija, Foto: Printscreen/YouTube/ Natalie Boucher

ovo nismo očekivali....

LISTA NA KOJU ĆE MUŠKARCI ODLEPITI: Evo na kom mestu se nalaze Srpkinje po OBIMU GRUDI, rezultat je IZNENADIO!

Norveška je prva na listi

Objavljeno:

Na sajtu WorldData.info objavljeni su podaci prosečne veličine grudi u svetu. Prema njihovim podacima najveće grudi imaju Norvežanke, potom slede žene u Luksemburgu, Islandu, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD, dok su najmanje u centralnoj Africi i jugoistočnoj Aziji. Kako bi došli do podataka, istraživači su prikupili podatke proizvođača o prodaji grudnjaka po broju i veličinama u određenom vremenu.

Takođe, postoje sličnosti između veličine grudi i prosečnog indeksa telesne mase (BMI). Upečatljivo je da su veće grudi u zemljama u kojima je gojaznost problem. Globalno, prirodne ženske grudi imaju prosečnu veličinu između korpe A i manje B u američkom sistemu. To bi prema evropskim ili australijskim klasifikacijama bilo B.

grudi
foto: printscreen worlddata.info

Norveška je prva na listi. Žene tamo nose veličinu C-D, a BMI im je 26.2. Na drugom mestu je Luksemburg sa C i BMI-jem 25.7. U prvih deset nalaze se još Island, SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Venecuela, Kolumbija, Švedska, Holandija i Kanada.

Srbija se nalazi tek na 57. mestu. Rezultati pokazuju da je prosečna veličina grudi u Srbiji između AA i A, a prosečni indeks telesne mase iznosi 25,7. Što se tiče rezultata susednih zemalja, Bugarska je na 13. mestu, sledi Hrvatska na 20., Mađarska na 22., Albanija na 23., Rumunija na 31. i Crna Gora na 33. mestu. BiH i Severna Makedonija nisu bile na listi.

Ostatak liste možete pogledati OVDE.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.