RVALA SE SA NJIM, PA SE UDALA ZA MIROSLAVA: Sada se SKINULA da bi ispromovisala 1 PRLJAVU STVAR! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/thecjperry

konačno se skrasila!

RVALA SE SA NJIM, PA SE UDALA ZA MIROSLAVA: Sada se SKINULA da bi ispromovisala 1 PRLJAVU STVAR! (FOTO)

Bivša rvačica je već zaradila veliki novac, ali je skorije pokrenula novi biznis

Objavljeno:

Bivša zvezda američkog rvanja Si Džej Lana Peri se skinula kako bi promovisala svoju novu stranicu za na sajtu za odrasle Brand Army. Ona je zaradila oko 15.000 funti (više od 2 miliona dinara) u svom prvom danu.

Peri je obožavaocima obećala sadržaj koji je opisala kao “vruća savitljiva supruga”, a oborila je rekord ovog sajta u iznosu pretplata za samo 24 sata od svog debija 20. maja.

Njeno pravo ime je Ketrin Džoj Peri (37), dok je udata za kolegu rvača Miroslava Barnjaševa. Kada je prestala da bude “kečerka” imala je problem da pronađe novu karijeru, pa se upustila u nepredvidivo spekulisanje sa kriptovalutama.

Tvrdi da se i od tog biznisa “oparila”, ali se setila da zahvali svojim fanovima (rvanja i “vruće supruge”) na stečenom bogatstvu.

– Vaša zahvalnost me je pretvorila u mogula za nekretnine, koji poseduje 15 nekretnina i postaje kripto milioner. Ne delim ovo iz arogancije, već iz velike zahvalnosti i skromnosti. Budite ljubazni, pomozite drugima, radite najbolje moguće, ne gazite druge da biste stigli dalje – napisala je ona na Tviteru.

Međutim, nije potpuno digla ruke od ringa, pa će se 4. juna pojaviti na britanskom rvačkom šou programu Wrestling Entertainment Series.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.