TELETINU SA OVIM POVRĆEM DO SADA DOMAĆICE NISU PRAVILE: Bogato, slasno, MESO SE RASPADA U USTIMA (RECEPT)
Šnicle, Foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

IDEJA ZA RUČAK

TELETINU SA OVIM POVRĆEM DO SADA DOMAĆICE NISU PRAVILE: Bogato, slasno, MESO SE RASPADA U USTIMA (RECEPT)

Preko dodajte kriške limuna, da šnicle dobiju sočnost

Objavljeno:

Najukusnija kombinacija mesa i povrća spremna za nekoliko minuta.

Teletina s pečurkama je recept za gozbu, bogato, slasno i ukusno!

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

SASTOJCI

teleće šnicle od buta 500 g

ulje po potrebi

so po ukusu

biber po ukusu

crni luk 1 glavica

Pečurke
foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

beli luk 2 čena

slanina 100 g

šampinjoni 50 g

belo vino 200 ml

goveđa supa 100 ml

neutralna pavlaka 150 ml

Pečurke
foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja Valentina Mašković

gustin 1/2 kašike

Kako pripremiti

Šnicle posolite i prepecite na vrelom ulju. Izvadite ih iz tiganja, te na istom ulju propržite iseckani luk, slaninu isečenu na kockice i šampinjone iseckane na listiće. Nalijte vinom, supom i pavlakom, pa kada počne da krčka, dodajte šnicle.

Krčkajte desetak minuta, zatim dodajte gustin razmućen u malo vode. Posolite, pobiberite i poslužite uz testeninu ili kuvani krompir.

Preko dodajte kriške limuna, da šnicle dobiju sočnost.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media